שאלה...

GloryToTheBrave

New member
שאלה...

לאחרונה התמכרתי קשות ל- "Never Enough" מהאלבום החדש. פשוט שיר מעולה, מישהו איתי?

k k1

New member
דווקא לדעתי

never enough אחד החלשים.. שיר טוב אבל פחות יחסית לאחרים בשיר

shutdown18

New member
לא אהבתי את evil deeds

evil deeds ממש שיר חלש לדעתי לא יודע למה לא התחברתי אליו.. never enough שיר מעווולה פשוט נטו ראפ בלי הרבה חארטות מסביב ממש אהבתי.. מה אתם אומרים על crazy in love ??

Swid666

New member
המפ

מסכימה איתך בקשר ל- never enough, שיר מעולה! ולא אהבתי כל כך את crazy in love

Music Gril

New member
אממממ

evil deeds למה שיר ממש יפה... עם קצב והכל..... את never enough לא משו אהבתי אבל crazy im love ממש יפה

Pink Angel1

New member
אמ...

ממש אהבתי את crazy in love אבל לא מוזר שהוא כתב את שיר שלא מיועד למישהי? לא יודעת מזור לי

k k1

New member
כן גם לי מוזר שהוא אומר

שזה לא נכתב על קים..אבל מי אנחנו שנתווכח איתו...חחח

KanyeMan

New member
מה אתם אומרים על

השירים : Yellow brick road ועל One shot 2 shot לדעתי אחלה שירים מה איתכם?

Magi¢ Girl

New member
Yellow brick road מצוין../images/Emo45.gif

1 שוט 2 שוט נחמד ומקפיץ אבל לא יותר מזה, כאילו פסדר למספר פעמים...

odikel

New member
ברור שקרייזי אין לאב נכתב על קים

תקשיבו למילים ותבינו. למרות שכולנו הינו רוצות להאמין שלא, זה שקוף שכן. אז בואו לא נשקר לעצמנו. הוא אפילו אומר בבירור בשיר "את הקים של המארשל שלי". נו אז באמת, מה השאלה בכלל..

k k1

New member
אבל הוא אומר שלא!!

את יכולה להאמין,את יכולה שלא...אבל לא תדעי בוודאות. וגם אני חושבת שזה שיר על קים..

Music Gril

New member
זה לא על קים

You are the Kim to my Marshall, you're the Slim to my shady The Dre to my Eminem, the alaina to my Hailie הוא מדבר למישהי של השיר הזה נכתב שהיא כמו קים למרשל שלו, שהיא סלים לשיידי שלו, דרה לאמינם שלו, הליאנה של היילי שלו ... לפחות זה מה שאני הבנתי

k k1

New member
קרייזי אין לאב

שיר מהמםםםםםםםםם במיוחד אהבתי את המשפט You are the Kim to my Marshall, you're the Slim to my shady The Dre to my Eminem, the alaina to my Hailie והמנגינהההה פשוט
evil deeds לדעתי מ-ע-ו-ל-ה!! rain man,ass like that מצחיקים עד דמעותתתתתתת והכי פחות אהבתי את one shot two shot ואת spend some time.. מעבירה אותם ישר

Magi¢ Girl

New member
אני מתה על:::::::: [בעיקר...]

Crazy In Love Rain Man My 1st Single [סתם כיף לשיר אותו] Mockingbird תמיד טוב ותמיד יהיה טוב...

bLAck hALo

New member
...

התמכרתי להכל! חוץ מ-My 1st Single.. זה נשמע כמו משהו שליל ג'וןןן הפיקק!!
וזה נורא=| אני שומעת רק את האקפלה.

למעלה