שאלה...

wommer

New member
שאלה...

שלום לכם, אני עומר ואני הייתי במסע לפולין שנה שעברה. מסע שבחיים לא הייתי מוותר עליו והייתי מוכן לעבור אותו שוב. מי היה המדריך\מדריכה? איך הוא היה?? אצלי למשל: המדריך שלי היה יעקוב, הוא היה צעיר מה שגרם לנו להתחבר אלי עוד יותר חוץ מזה שהוא היה מאוד מעניין בהרצאות שלות מאוד סבלני, מאוד מקושר עם הקבוצה(למרות שהיא היתה קטנה יחסית - 32).

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifאממ

למדריכה שלי קראו מיטל היא הייתה ממש ממש אחלה של מדריכה היא הייתה צעירה ואממ היא העבירה את הסיפורים והכל בדרכים ממש ממש מעניינות שממש עשה חשק לשמוע אותן כל הקבוצה שלנו (היינו 35) אהבה אותה מאוד והיא גם היתה בקשר טוב עם כולם ודאגה לכולם..פשוט אחלה של מדריכה..

nahumi1

New member
מדריכה שלנו הייתה שולמית יששכר

מיד ושם מדריכה מעולה, תמיד ידעה לשים לנו את השירים הנכונים בכל מקום ולהקריא לנו את הדברים שהכי נגעו באווירה.

L i T a L 1

New member
אצלנו

המדריכה הייתה עדיה מלוחמי הגטאות ו היא הייתה מעולה היא תמיד ידעה להקריא את הקטעים הנכונים בזמן הנכון ותמיד יכלנו לדבר איתה... היא הייתה מעולה!

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא, עומר ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

היא הייתה מצויינת, אבל אנ'לא יודעת אם מותר לי לפרסם את שמה [למרות שזו פרסומת חיובית].

למדריך שלנו קראו

מודי... הוא היה די מבוגר, אבל זה תרם באיזשהו אופן לאוירה, כי לשמוע אדם מבוגר שר מזמור יהודי בבית כנסת בטיקוצ'ין או במשרפות באושוויץ בקול רועד ועם דמעות בעיניים- זה בכל זאת עושה משו... ובלי קשר- הוא היה בהחלט מדריך מצויין.

גם למדריך שלנו קוראים אלכס!!!

כאילו...אנחנו עכשיו במפגשים שלפני... את יודעת אולי מאיפה המדריך שלכם היה??? כאילו מאיזה ישוב?

לנו היו שלושה מדריכים

מכיוון שהיינו שלוש קבוצות (משלחת גדולה.. בערך 100), לכל קבוצה היה מדריך משלה. המדריך הראשי, היה יקי. בנאדם מקסים, מדריך מדהים, והלוואי והוא היה המדריך האישי של הקבוצה שלי. לקבוצה שלי הייתה מדריכה- חנה שור. גם היא מקסימה, בהתחלה אמנם היה לנו קצת ניתוק, אבל מהר מאוד נוצרה אינטראקציה והמשך המסע היה ממש טוב (מבחינת ההדרכה).

trigotrigo

New member
המדריך שלנו

היה רון כהן-פררה. מצחיק ביותר, מסביר מעולה, באמת אין מה להוסיף.

טיפקסית

New member
רון הבת שלו למדה עם אחותי בשכבה

ואמא שלי מהקיבוץ של רון ורון אחלה בנאדם ומדריך מעולה נכון שהוא מצוין? וזה פרירה ולא פררה רון מדריך מעולה אשריכם שזכיתם להיות מודרכים בידיו

Juramento

New member
מודי

נשמה אמיתית...אני מצטט אותו: "בוקר בא בא בא בא בא , בוקר טוב טוב טוב טוב...בוקר בא בא בא בא בא, בוקר טוב טוב טוב טוב טוב...איזה בוקרררר בוקר בא בא בא בא ...איזה בוקררר בוקר טובבב טוב טוב טוב.."

Juramento

New member
וכמובן - דבורהההה!!!

תותחית אמיתית!!! ואני מצטט אותה גם: "דג'ין דוברייייייייי פיטררררר!!! דג'ין דוברייייייייייי כריסטופר!!!!" חווית למידה, מדריכה בחסד..נשבע לכם! דבורה(תחזיק חזק עלה קטן שלי) המדריכה - WE LOVE U!

מיכלוש7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

אגב אם אתה מתגעגע לשיר יש לי אותו במחשב

Juramento

New member
מיכל, שאלה לי אליך...

קודם כל, שיר ענק וחזק...חח יש לי אותו..חבר שלח לי... שנית, האם דבורה השמיעה לכם בבית קברות מסויים(שכחתי את שמו, אבל זה קשור לפוגרום קישינב) שיר חציו בעברית חציו באנגלית שמדבר על ילדים? מקהלת ילדים שרה אותו, שמעתי אותו ופשוט הלב שלי רעד...זה שיר מדהים ואני מחפש אותו בנרות...מוכר משהו כזה..?

למעלה