שאלה...

מיכלוש7

New member
אני חושבת שהבנתי על מה אתה מדבר...

היה איזה שיר אחד שהיא השמיעה לנו, לא רק בבית קברות אלא לאורך כל המסע
זה השיר הכי עצוב ששמעתי בחיים שלי... עד עכשיו כל פעם שאני שומעת אותו יד אני כמעט מתחילה לבכות...
בפולין באמת בכיתי בו...
אם אנחנו מדברים על אותו אחד-קוראים לזה last night כולו באנגלית ורק הפזמון בעברית... ("ולנר תמיד אקח לי את אש העקדה... ולקורבן אקריב לו את נפשי היחידה") ו-כן, יש לי את השיר במחשב
(אני חפשתי אותו עוד יותר בנרות!!
אין פורום בכל האינטרנט שלא שאלתי עליו!! אבל השתלם בסוף
)

Juramento

New member
יווווו זה השיר עם חלומם של הילדים

שנספו בשואה?! אלוהים...זה השיר הכי מרגש ומזעזע ששמעתי בחיים שלי! את יכולה לשלוח לי מסר עם המייל שלך ותשלחי לי את השיר??

מיכלוש7

New member
כן... זה זה...../images/Emo9.gif

"last night i had a dream i was in heaven it was a dream like none i ever had..." (אני זוכת את רוב המילים בע"פ
) אי מייל: [email protected] אבל אני ממש מעדיפה להעביר לך דרך האייסי אם אפשר... האייסי שלי: 160623648

Juramento

New member
סליחה סליחה סליחה

לא פוגרום קישינב....הוא היה ברוסיה חחח התכוונתי לפוגרום קיילצה

../images/Emo6.gif חחחחח

חחחחחחחחחחחח גם אותנו הוא לימד את השיר הזה!!!! אוייי שיר ענקקק! :)

טיפקסית

New member
כן במקרה

אבל היא וענבר למדו בבי"ס שלנו לפני שעברו ליאס"א אבל כן היא למדה שם

baby tuta

New member
שלנו עקיבא והיה גם מוריס ונועה ואחד

עם משקפיים שברח לי השם שלו =\ הינו משלחת גדולה של הקבוצה שלי אז עקיבא היה ...

דורון הרי של הקבוצה שלי,ושל הקבוצה

השניה חנוך מנחה. הם היו שניהם מדהימים,כל אחד והסגנון שלו. המדריך שלי היה נפלא..בכנה ממש לא אהבנו אותו,כי ההכנה הייתה כמו שיעורי היסטוריה,במסע הוא היה נפלאאא..הוא בנאדם מדהים,מוכשר,הוא כותב דברים מדהימים,התחברנו אליו ממש,הוא ידע מתי לצחוק איתנו,מתי להיות רציני,והוא ידע לרתק אותננו ולרגש אותנו עם הסיפורים המדהימים שהוא סיפר לנו.הוא סיפר לנו המון סיפורים אנושיים,וגם אישיים שלו.והוא גם כותב ספר. היו פעמים שהיה לי קצת קשה להתחבר אליו,ועל זה אני מצטערת..

היי,

טוב אז אצלי זה היה קצת שונה כי יצאתי עם התנועה. וזה מדריכים שהרבה יותר קל להתחבר אליהם, חבר'ה בגילאים 24-28 שמכירים כבר ממפעלי תנועה.. קיצר הם היו ממש ממש ממשששש מעולים!! המדריך יום שלנו, זה שהעביר לנו את הפעולות ביום ואת כל ההסברים בשטח היה ירקוני [נשמה!] והוא היה פשוט מדהים!! הבנאדם פשוט גאון! גם רואים שהוא נורא אוהב את התחום שהוא עוסק בו והוא מדבר בכלכך הרבה התלהבות וחוכמה וזה אדיר.. הוא היה בין המדריכים הכי טובים שהיו לי בחיים. המדריך לילה, זה שעשה לנו את כל ההכנה והעביר לנו פעולות בלילה במלון היה דניאל. בנאדם פשוט אידיאליסט, חכם ומצחיק שעשה לי את המסע הכי כיפי שיכול להיות! למען האמת הוא בא לבקר אותנו בתנועה מחר!
זהו.

למעלה