שאלה.....

שאלה.....

אוקי , ככה אני בן 17 , לא הייתה לי קשר רציני בכלל , והכרתי ילדה לפני שלוש שנים. אני לא יודע מה קרה , אבל הקשר שלנו נותק לשנה , ואז נפגשנו בעבודה לפני כמה שבועות , וחזרנו להיות בקשר..... אני חולה על הילדה הזאת , ואני מאוהב בה ( אבל לא מאוהב בה עד הסוף ) הצעתי לה לצאת בסילבסטר , והיא הסכימה , אך בתור ידידים..... היה לה חבר שהיא בקשר איתו שנה וחצי , ועכשיו הם בפסק זמן , ועבר שבוע... אני רוצה להציע לה לצאת אחרי הסילבסטר , בתור דייט , ואני לא יודע אם היא תסכים.... הילדה הזאת אוהבת אותי גם , אבל בתור ידיד , ואני רוצה שזה יתפתח למשהו יותר מיזה. מה אתם אומרים לי לעשות? מה אתם מציעים?

a s t r o

New member
עזוב אותך

אתם בטח תתנשקו ב12 לא ככה? משם זה כבר יתקדם...... פשוט בדייט תתנהג אתה תהיי אתה אם היא תאההב אותך היא תאהב אם לא אז לא אין הרבה מה לעשות

BloodyRose

New member
קודם כל, תיפגשו בסילבסטר

אח"כ תתחיל לחשוב מה הלאה. להזמין אותה לדייט שני עוד לפני שהיה דייט ראשון? בשביל מה? צאו פעם אחת, תראו איך הכל מתקדם, תראה אם היא בכלל מוכנה מבחינתה לחשוב על בחורים אחרים, תראו איך אתם מסתדרים, ורק אז תחשבו על דייטים נוספים. חבל לחצות גשרים שעוד רחוקים ממך...

הסילבסטר , זה לא........

נקרא דייט , זה נקרא סתם לבלות עם ידיד.......... לכי תידעי אם אנחנו נתנשק בשעה 12?

ל י א ן 1

New member
אז ככה

לפי דעתי קודם כל תצא אייתה בסילבסטר, תראה איך היא, אם כיף לך אייתה, אם אתם זורמים ביחד, איך היא מתייחסת אלייך, אם אחרי הפגישה הזאתי כל הנתונים הראו שאתה מוצא חן בעיניה אתה בטוח במה שאתה מרגיש אליה תזמין אותה לעוד יציאה אם היא עדיין מסכימה אז סבבה...ובסוף הפגישה השנייה תגיד לך שאתה מרגיש אליה ומשהו ותשאל אותה אם יש מצב לקשר. עצה אחרונה:אל תלחץ עליה, בנות ממש שונאות את זה, תן לה את הזמן שלה ותבין אותה. מקווה שעזרתי ליאנוש

חברה...........

תודה לכולם , ואני מאוד מקווה להיות גם בפורם הזה , וינסה גם לעזור לאנשים תודה ענקית!

לא!... אל תצא איתה... ../images/Emo4.gif

זה סתם יהיה מגעיל. גם בשבילה וגם בשבילך. הרי היא אמרה לך שזו תיהיה יציאה רק בתור ידידים. זה אומר שהיא כבר הבינה שאתה מעוניין, אבל היא לא. היא רוצה להיות ידידה שלך. אם תנסה לנשק אותה בחצות אז היא תדחה אותך, ואז גם היא תרגיש מגעיל וגם אתה תרגיש מגעיל. בשביל מה?! הרי אם לא תתנשקו אז אתה תרגיש מגעיל כי רצית וזה לא יצא, ואם כן תתנשקו אז היא תרגיש מגעיל שהיא לא רצתה אבל בסוף כן עשתה את זה. זה ממש יהרוס. תתגבר על האהבה שלך. היא לא מעוניינת.

אחי , היא לא אמרה שאנחנו

נצא בתור ידידים , פשוט ככה אני הבנתי......... אחי , אני חולה על הילדה הזאת...........

אבל אמרת בעצמך שאתה רוצה יותר...

אז אתם לא באמת יוצאים בתור ידידים, כי - מבחינתך זה לא קשר של ידידות בלבד. צ'מע, אם אתה חושב שיש מצב שגם מבחינתה יש מצב להתפתחות אז לך על זה, ותהנה! אבל אם אתה חושב שמבחינתה זה ידידותי בלבד - אל תעשה את זה. זה לא פייר. חפש בין המילים שלה אם יש רמזים לזה שאולי היא רוצה. אגב, לדעתי אם היא הסכימה לצאת אתך לבד, זה אומר שהיא מצפה למשהו לא לגמרי ידידותי... אז אולי בכלל זה לא רלוונטי. אתם ידידים ממש טובים שהיא יכולה לצפות ממך ליציאה שהיא ידידותית בלבד? אם אתם לא אז אני כמעט בטוחה - לך תהנה!
אגב, אני יכולה להיות רק אחותך - לא אחיך...
סורי...

אוקי.....קודם כל

שיהיה לכל מי שבפורם , לילה טוב....... דבר שני , מצטער על טעות המין , פשוט לא הבנתי מה הכינוי....... דבר שלישי אני כן רוצה לצאת איתה מעל ידידים , אבל אני לא חושב שיהיה לי סיכוי איתה , אני לא יודע אם יהיה , זה נע בין 50:50........ אני חולה עליה מאוד, ואני לא יודע עם היא עליי , אבל אני חושב קודם כל בתור ידידים....... מה שאני מנסה להסביר........ אני מאוד רוצה לצאת איתה בתור דייט , אלב בגלל שהיא בפסק זמן שעבר כבר שבוע עם חבר שלה , אני מאוד רוצה לצאת איתה , ולהיות מעבר לידיד שלה , תאמיני לי , זה החלום שלי כבר 3 שנים ............ וגם לא מזמן נכנסתי לדיכאון , בגלל הסילבסטר , ובגלל חבר/ה לחורף ..... עוד דבר שנוצר פה בעיה , יש לי בעיה קטנה אני לא יודע איך לייזום דברים , לא יודע כלום , מה אתם מציעים לי אנשים? אני מאוד רוצה שיקרה לנו איזה קטע פיסי או ריגשי , משהו ( לא משנה מה , נשיקה , דיבור על אהבה וכול מיני........) אבל אני לא יודע איך ליזום דברים , לפי ידיעתכם , בהודעות הקודמות , לא היה לי ניסיון עם בת בחיים, הייתי בודד כל הזמן......... חברה , הציעו לי מה לעשות לפני שאני משתגע!

Dark Muse

New member
תשאל אותה

אם יש סיכוי שיצא משהו יותר עמוק בינכם. בכל מקרה אתה צריך אומץ או להזמין אותה לדייט רציני, או לשאול אותה אם אתם יכולים להיות בקשר יותר רציני.

לא. לשאול זה רעיון רע מאוד.

אני לא יודעת מה יש לכם, אנשים. אתם צריכים ללמוד לקלוט רמזים. ואפשר להעביר מסרים בצורה מאוד מאוד ישירה, ועדיין דרך רמזים ואפילו בלי להגיד שום דבר. מה הקטע של לשאול הכל?! זה סתם מביך!

Dark Muse

New member
שאת באה לקנות משהו, את נותנת רמזים?

לפעמים יש אנשים שלא קולטים רמזים, לפעמים רמזים יכולים לעבור בצורה לא טובה... הכי טוב זה לשאול באופן ישיר. רעיון רע זה לרמוז, יש כאלה רומזים כבר חודשים...

זה בגלל שהם לא קוראים טוב

את הרמזים שחוזרים אליהם. אם רמזים עוברים בצורה לא טובה זה אומר שלא העבירו אותם טוב. אם העבירו אותם טוב (וזה באמת לא כזה קשה!) והבן אדם שעומד מולך הוא לא טיפש, אז לא צריכה להיות בעייה בתקשורת אילמת. זה חבל שאנשים רומזים חודשים. רמז לוקח כמה שניות. רמזים, כרצף, יכולים לקחת כמה שבועות במקרה הגרוע, וזה במקרה שנפגשים רק לכמה דקות ביום. אם אתה מבלה כמה שעות עם מישהו ברצף, זה מספיק להבהיר בדיוק את הכוונות של כל אחד מהצדדים, בלי לשאול שום שאלה ישירה ובלי לבקש שום בקשה ובלי להצהיר שום דבר ברור. הבעייה מתחילה כשאנשים מנסים לפרש רמזים. כשמישהו מסתכל לך בעיניים ומלקק את השפתיים - הרי ברור לכולם מה זה אומר, לא? כי אם לא אני לא יודעת מה נסגר עם אנשים. אם מבט מסויים גורם לכם להרגיש משהו, אם זה מבוכה, כעס, עלבון, או כל דבר אחר, סימן שזה מה שהבן אדם ניסה להעביר, ולא שום דבר אחר. ומצד המוסר - אתה מרגיש מבוכה, משיכה, כעס, עלבון או כל דבר אחר, והדבר הראשון שבא לך לעשות זה לקמט את האף/לחייך/למצמץ הרבה פעמים/להסתכל לו בעיניים וללקק את השפתיים - ככה אתה מעביר את המסר בצורה הטובה ביותר. הפרצוף האנושי בנוי בצורה הטובה ביותר להעברת מסרים והמוח האנושי בנוי בצורה הטובה ביותר להבנת המסרים האלה. אז למה לא להשתמש בהם?!

Dark Muse

New member
חחחח

אם מישהי תמצמץ ותלקק שפתיים כל הזמן אני אחשוב שהיא חולה ...
באמת, מה הבעיה באופן ישר לשאול? רמזים יכולים להטעות, במיוחד אצל ידידים שאחד רואה בשני רק כידיד והשני רוצה יותר.

הבעייה היא שזה הרבה יותר מביך

והרבה יותר קשה לצאת מזה. כי אחרי שאמרת - אמרת. אבל אחרי שעשית פרצוף מסויים, דבר ראשון אפשר לעשות מן הסכם שבשתיקה שלא מדברים על זה, ודבר שני, אתה תמיד יכול להתכחש. חוץ מזה, שאם מישהו אומר לך "מה המבט הזה?!" אז אתה יודע שהוא הבין. וזה שהוא אומר לך את זה לא בהכרח אומר שהוא לא מוכן לשתף פעולה. זה רק אומר "אתה מוסר את הרמזים שלך בצורה בוטה מדיי". אבל זה טוב במידה מסויימת. כי אחרי שמישהו אומר לך "מה המבט הזה" אתה יכול פשוט לצחוק, או אפילו לחייך חיוך מסתורי אם אתה רוצה. אבל אחרי שאמרת למישהי "את ממש יפה בעיניי" והיא תנסה לצאת מזה ולצחוק - "מה פתאום אתה אומר את זה", אתה לא יכול להגיד לה "לא, סתם, סתם. לא התכוונתי באמת". באמת את מכוערת!

למעלה