שאלה..

שאלה..

לפני המון זמן [אל תשאלו כמה], ראיתי פרק של רוזול אז לא משמ התעניינתי בסדרה, אבל עכשיו כשאני חושבת על זה ממש אהבתי ת'פרק. ואני רוצה לראות אותו שוב. אני אתן חלקים שאני זוכרת, ואם מישהו מזהה את מספק הפרק ואיזה עונה, שיגיד, בבקשה :) הממ אני זוכרת שמקס נסע לאנשהו, אני מאמינה שמחוץ לרוזוול וליז הלכה עם קייל לבית אבות\ משוגעים של סבא שלו ואז ליז נסתה לתקשר עם סבא של קייל והוא הבהיל אותה ואמר "they among us" [מצטערת על השגיאות, אם יש, וקרוב לוודאי שיש
] זה בערך כל מה שאני זוכרת.. מישהו?

L i l A L o

New member
אני זוכרת את הפרק הזה.

אם אני לא טועה הוא היה בעונה השנייה. ואני לא ידועת מספרים של פרקים
טוב, אני בטח לא עזרתי לך, אבל מילא

את!! כן זו את!

את עזרת לי פעם שעברה! ובאמת נתת לי מהר את מספר העונה ומספר הפרק]: תודה!! :] ואני מחכה

QueenMaria

New member
Secrets and Lies.

פרק רביעי העונה השלישית. הנה התקציר: Max travels to Hollywood while investigating a murder he believes was committed by an alien. He discovers a link to a Paramount science fiction show called "They Are Among Us" and when he goes to the Paramount lot to investigate he ends up auditioning for the part of an alien on an episode of "Enterprise" directed by Star Trek alum, Jonathan Frakes. Meanwhile, back in Roswell, Isabel and Jesse struggle over how to reveal their engagement to their families. ומאתר הוט3: מקס נוסע להוליווד בניסיון לפענח רצח, שלדעתו בוצע ע``י חייזר, ונקלע לאודישן על תפקיד בפרק של ``אנטרפרייז`` בבימויו של הבמאי האגדי, ג`ונתן פרייק (בתפקיד עצמו).

כןכןכן

זה הפרק הזה! אני זוכרת את הקטע עם המפיק! תודה :] יש לך מושג רק איזה מספר פרק זה?

למעלה