שאלה..

oshiii

New member
שאלה..

כשקניתי את דומינו שלי הבנתי ישר שהוא לא כמו כל הנחשים! דבר ראשון כבירית הוא אוכל דגים ולא מכרסמים למיניהם:) דבר שני, נאמר לי שלא צריך בשבילו חימום בחורף.. אבל הוא כבר לפחות חודש לא נגע בדג! בשבועיים הראשונים לא התייחסתי כי חשבתי שהוא משיל והוא אכן השיל! אבל מאז שהוא השיל עברו עוד לפחות שבועיים שלושה, האם זה בגלל החורף? הוא פשוט לא יוצא מהבית שלו! <קופסת דומינו קטנה ..:) > ואם זה לא בגלל החורף? כמה זמן נחשים יכולים לא לאכול? האם זה נורמלי? אני מדי פעם מוציאה אותו והוא מתפרע ועירני , לא נראה חולה בכלל.

T M Y

New member
יש לך בירית ו..

היא כן צריכה חימום.. אם אין להן חימום הם לא אוכלות כמו רוב הנחשים

שובל09

New member
גם...

לי הייתה בירית, והיא הייתי בהריון! ונאמר לי שהיא לא צריכה חימום, אבל הפעלנו מזגן בקיץ, והיא מתה... עם 16 הנחשים הקטנים שהיא הייתה צריכה להשריץ... אז כן, היא צריכה חימום!

T M Y

New member
יא אללללללללללללללה

מי אמר לך שלא צריך? איזה באסה זה ראבק..

oshiii

New member
המוכרת אמרה לי!

אבל זה ממש לא הגיוני.. הוא אצלי כבר שנה וחצי! וחורף שעבר לא היה לו חימום וזה היה בסדר, הוא רק אכל דג בשבוע במקום שניים ואמרו לי שזה נורמלי. אבל עכשיו כלום!): הוא לא אוכל כבר מלא זמן... ומה אני עושה עכשיו? האם החימום של המנורה שלו מספיק או שאני ממש צריכה לקנות חימום לשים מתחת לדשא? <יש דשא סינטטי בכלוב>

T M Y

New member
דברתי אל שובל.. ו..

תקני חימום.. או שתקני מנורה אדומה 25 וואט ותמקמי עולה מעל לטרריום.. יש בחנויותתמבור תבקשי רפלקטור אדום ותקני יחד איתו בית מנורה תואם.. אני קניתי על בית מנורה תואם ומנורה וכבל עם מפסק ב28 שקל

oshiii

New member
תודה רבה!:)

אומנם אין לנו חנויות תמבור באילת ואין לי מושג מה זה.. אבל אני אגש לחנות חשמל וארכוש אחת. לבינתיים התדלקתי מנורה רגילה שיש לו בטרריום, כי בעיקרון זה אקווריום 60 ס"מ לדגים, עם בית מנורה ארוך שיש בו מנורה. <רק שאני גם עשיתי חורים בכל המכסה:) > בכל אופן תודה רבה לכולכם! עזרתם מאוד:)

gaichuk

New member
גם הבירית צריכה חימום.

יש להן סיבולת גבוהה יחסית אמנם אבל עד גבול מסוים. בהקדם האפשרי,כבל חימום או מנורה חיצונית שתעשה את העבודה ומד חום. אורך התקופה שנחש יכול להמנע ממזון תלויה בגודל שלו,מצבו הפיזי,טמפרטורה סביבתית ואללה. אני מאמין שראית מספיק שירשורים על נחש שלא אוכל . יש תמיד סיבה וצריך לברר מה היא. ברגע שמוצאים את הסיבה,מטפלים בה. עד היום אם אני זוכר נכון,לא היו מקרי מוות...

itamar14

New member
בירית כן צריכה

חימום בחורף! וגם אני מאילת!!! מי אמרה לך? מיכל ממרכז מור? גם אני קניתי ממנה בירית פעם והיא אמרה לי את השטות הזו! תקשיב אם את רציני בנחשים אל תתקרב לשם! אם תרצה תיצור קשר באייסיקיו אני יתן לך שם של מגדל מעולה מאילת! מספר אייסיקיו שלי:222596531

למעלה