שאלה...

שאלה...

איפה אני מוצאת את השיר havana affair (ככה כותבים לא?) כאילו שאיזה אלבום... וזרך אגב זאת אני nofar rhcp פשוט שיניתי כינוי...

Rock and MetaL

New member
אחלה כינוי

קני ת'DVD של slane casstle כזכור לי הוא מופיע שם שמח לעזור

stas51

New member
תשובה

את יכולה להוריד את הבנה אפיר כמפי3 מי אימול לדוגמא...( גירסת אולפן אם אפשר להגיד ככה) למרות שבסליין קאסל , הגירסה לייב של השיר, הרבה יותר יפה ועוצמתית

lollapalooza

New member
היי-

כאן בפורום אנחנו לא מכירים שיטות להשיג מוזיקה בצורה לא חוקית.

stas51

New member
שמעי..

אבל לפי מה שאני יודע ( ויכול ליהיות שאני טועה) אין דרך להשיג רק את השיר הזה בנפרד ודבר שני, אני בעל הדיס קשל הייד פארק ולכן יש לי את כל הזכות להוריד אותו מהאינטרנט למטרות גיבוי :)

BloodSugarCrazy

New member
יש עוד מקום..

השיר הוא כיסוי לשיר של ה"ראמונס", והוא מופיע בדיסק-מחווה שעשו להם כל מיני אומנים. מצורפת תמונה.
והנה הרשימה המלאה של כל מי שהשתתף בדיסק והשירים שהם ביצעו: שימו לב למבצע של השיר האחרון!! 1. Havana Affair - Red Hot Chili Peppers 2. Blitzkrieg Bop - Rob Zombie 3. I Believe In Miracles - Eddie Vedder & Zeke 4. 53rd & 3rd - Metallica 5. Beat On The Brat - U2 6. Do You Remember Rock 'N' Roll Radio - Kiss 7. The KKK Took My Baby Away - Marilyn Manson 8. I Just Wanna Have Something To Do - Garbage 9. Outsider - Green Day 10. Something To Believe In - The Pretenders 11. Sheena Is A Punk Rocker - Rancid 12. I Wanna Be Your Boyfriend - Pete Yorn 13. I Wanna Be Sedated - The Offspring 14. Here Today, Gone Tomorrow - Rooney 15. Return of Jackie & Judy - Tom Waits 16. Daytime Dilemma (Dangers Of Love) - Eddie Vedder & Zeke 17. Today Your Love, Tomorrow The World - John Frusciante

ושמתם לב שבדיסק מחווה...

האלבום מתחיל ונגמר ברד הוט, כאילו בחברי הרד הוט...R-E-S-P-E-C-T
!!!

תראה...

גם אני צורבת דיסקים אבל אני לא מורידה שירים מאינטרנט, אני לא עושה שום דבר לא חוקי בקשר לרד הוט... אני קונה ת'דיסקים ועושה להם עותקים כדי שהמקוריים לא יהרסו... ודרך אגב תודה לכולם על העצות..!!!!

DAN1EL

New member
אם אין לך בעיה עם זה תצרוב.

לי אישית יש בעיה עם זה, אבל אני לא אטיף לאף אחד לקנות במקום לצרוב, כמו שאני לא רוצה שיגידו לי שאני פראייר כי אני קונה (למרות שאני גם מוריד). פשוט נראה לי נושא טחון מדי בשביל לדון עליו. שכל אחד יעשה מה שבא לו, אני בטוח שבכל מקרה כולם פה מעריכים את הפפרז.

למעלה