שאלה

M a r U s k A

New member
טוב נו.... ../images/Emo26.gif

אם הייתם שואלים אותי לפני חצי שנה... הייתי עושה לכם רשימה מפה ועד להודעה חדשה
הייתי כותבת ש.. אני רוצה עוד הרבה הרבה סנטימטרים לגובה שלי כי מטר 55 זה לא רציני.. להוריד 5 קילו ולהפסיק לזלול שוקלד... להגדיל את החזה שלי ששואף למידה 0 לעשות ניתוח לייזר בעיניים כדי להעיף את המשקפיים למחוק את הנמשים מהפרצוף שלי ועוד ועוד ועוד... אבל מאז שיש לי את עומר שלי הרבה דברים בי השתנו (בפנימיות כמובן) ואני אוהבת את עצמי כמו שאני... ואם אני רוצה להיות יפה זה רק בשבילו ובשבילו אני כבר מושלמת אפילו כשאני עם פיג'מה

AeroSlash

New member
פחחחחחח מרינה....

הגובה זה שטויות.. גמני מטר ואסימון.. זה דווקא יכול להיות מאוד נחמד (תארי יש מישהו גבוה גבוה גבוה, שמאוד מאוד מאוד מציק לך.. אם הוא כזה גבוה ואת מטר ו-55 תחשבי לאן האגרוף שלך בדיוק יגיע, ואז אני ממש לא מקנאה בו
) איזה להוריד?! את רוצה להיות אנורקטית דוחה שיש לה גפרור במקום רגליים והיא צריכה תמיכה פיזית בשביל להעלות 5 מדרגות כי המאמץ כבד מדי בשביל הרגליים שלה!?!? מרינה, את נראת מעולה, הדבר האחרון שאת צריכה זה להוריד קילוגרמים. כל הפורום יסכים איתי. פחחחח עם עניין החזה הזכרת לי את הסרטון ששמת פה לפני כמה זמן
גם אני במצב שלך (רק "קצת" יותר גרוע), למדתי לחיות עם זה, שונאת פוש אפים, אז צריך להסתדר עם מה שיש
(אפילו שאין)

the freaky girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

מרינקה, באמת... את בטח צוחקת... D: את יפה כמו שאת, ולא צריך לשנות כלום.. :)) והעניין של הגובה, בשביל זה יש נעלי עקבים/פלאטפורמות/שרפרפים..
את יכולה "לשנות" חלקית את הגובה, אבל מה עם אלו שגבוהים מאוד ורוצים לנמוך? הא? אצלם אין פלטפורמות לכיוון ההפוך..
anyway, הבנת את כוונתי.. D:

M a r U s k A

New member
../images/Emo6.gif שרפרפים חחחחחחחח

אני לא רוצה לשנות בי כלום אני אוהבת אותי כמו שאני... ולמי שיש לו בעיה עם זה.... ******************************

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל אני גם אני רוצה להיות גבוה=\

Angel lips

New member
מרינה../images/Emo24.gif מסכימה איתך...

לדעתי את יפה
אבל עכשיו באמת.. אני אוהבת את המראה שלך עוד מהפעם הראשונה שראיתי אותך! יש לך פנים מאמי בכאלה ועיניים שובבות... אני אוהבת תמראה שלך... והנמשים זה רק מוסיף לך באמת.

Dynamo1929

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה הדבר הכי יפה ששמעתי/קראתי בזמן האחרון!

וואי..

לפנ שנתים חברה שלי ואני כתבנו איזה ניתוחים היינו רוצות לעבור:] אממ.. בעיקרון ניתוח ליזר בעיניים הסרת שיער בכל הגוף..למרות שאני בכלל לא שעירה.. ונראה לי שזהו...

SpyKid

New member
בהשראת השאלה של בוריס../images/Emo98.gif

מה הייתם משנים באופי שלכם

את הביישנות שלי....

להיות פחות ביישנית ופחות שקטה... להיות פחות עצלנית ו........זהו ניראה לי... אני יחשוב על עוד...

M a r U s k A

New member
../images/Emo4.gif

את... הנטייה שלי לסלוח במהריות.. לרחם על אלה שלא מגיע להם, להאמין שלכל בי האדם יש נפש טובה ולא משנה כמה פעמים הם טעו בחיים שלהם.. בקיצור להפסיק להיות תמימה.. את העצלנות שלי
וזהו...

למעלה