שאלה

הא גם אני הייתי רוצה לשנות צבע

עיניים... לא משנה לאיזה צבע כי אלקה תרצח אותי ..

AeroSlash

New member
לא אני לא..

כל אחד אוהב מה שהוא רוצה, זה שאני לא נמשכת לעיניים כחולות לא אומר שאני קוטלת לגמרי וסופית כל מי שכן כי עובדה כל מי שמקיף אותי, כולל החברות/ים שלי (חוץ מלנה)מתים על עיניים כחולות... אבל אם כבר נכנסנו לזה, תסבירו לי, למה זה כל כך מושך? (שימו לב שאני לא מנסה לומר פה כלום אני פשוט מנסה להבין תופעה שנראת לי מוזרה, שאנשים נמשכים לזה יותר מדי)... מה יש בעיניים כחולות שאין בעיניים חומות עמוקות או בעיניים ירוקות

אני יודעת שאת לא קוטלת:)

אני יודעת שלא תפסיקי להיות איתי בקשר או לאהוב אותי רק בגלל שפיתאום יהיה לי עיניי תכלת:) למה זה מושך האמת לא יודעת כמה שנים טובות כבר אני מתה על עיניים כאלו ואני נמסה כשה אני רואה כאלו עיניים לא משנה אצל מי ..אצל בחור או בחורה:) אני לא יודעת איך להסביר מה מושך בזה ולמה... אם כבר התחלנו... מה מושך ברוקארים שיערים כמו שאת אוהבת??? ומה יש בהם משאין בלא רוקרים ולא בשיעירים?

AeroSlash

New member
אני לא אומרת שכולם נמשכים לזה...

זה סיבוכי האישיות שלי.. זה מה שאני אוהבת והאמת לא פגשתי המון שאוהבים את זה כמוני.. ואלה שכן אז זה בעיקר אנשים שאני הדבקתי אותם באובססיה.. לעומת זאת האובססיה לעינים כחולות זה משהו מאוד נפוץ.. שיער ארוך ועוד כל מיני מרכיבים רבים שאני אוהבת בבנים זה משהו מיוחד אצלי. כל מרכיב ומרכיב מסמל אצלי משהו נפרד ועד כמה שזה נשמע אידיוטי ששיער מסמל אצלי משהו זה לא ככה... לא אמרתי שאנשים בלי שיער ארוך הם מבוטלים לגמרי מבחינתי. כי הרי בסופו של דבר מה שקובע זה האישיות. הכרתי כאלה איכסה פיכסה עם שיער שלא נתאר בכלל, לעומת זאת יש את בעלי שהוא דואג לגזום את עצמו כל פעם והוא עדיין בן אדם מקסים. כי כל הסוד נעוץ באישיות של הבן אדם.. אז כמו שאתה אוהבת אנשים עם עיניים כחולות ככה אני אוהבת גורילות שעירות :] (חרוז)

חחחחחח גם אני לא קוטלת אנשים

שלא בלונדניים ובלי עיניי תכלת:) לא יודעת אולי זה לא נכון אבל לי נידמה כל אלה שמתים על מאטל אוהבים שיער ארוך אצל בנים... אולי זה סתם נידמה לי לא יודעת חח

Dynamo1929

New member
../images/Emo45.gif

דוגמא אישית: יש מישהי בשכבה שלי שלפי דעתי היא פשוט יפיפייהה! אבל מה שקצת מוזר זה ש95% מהאנשים ששאלתי מה דעתם, אמרו שהיא פשוט מכוערת... קיצר, מה שניסיתי לאמר זה שלפמעים קשה להסביר מה בדיוק מושך אותך בבן-אדם כלשהו (ובטח שלאחרים הרבה יותר קשה להבין את זה)... היופי בעיניי המתבונן...

eMiFrEaK

New member
צודק,היופי הוא באמת בעיניי המתבונן.

אבל...... אממממממממממממממ... 95%??? חחחחחח מוזר מוזר..=)

Dynamo1929

New member
נו, טוב 90/80 אחוז..

אבל עדיין, הרוב המכריע... :\ פסדר.. גם הרבה לא מחזיקים מגלוקוזה.. רק אני מטורף כזה שכשהיא התארחה ב"באלשאייה סטירקה" (ואני לא אוהב את התכנית), ישבתי כל התכנית עצור נשימה והסתכלתי עלייה... :\

SpyKid

New member
וואי לי זה תמיד קורה! תמיד כשאני

אומרת לחברות שלי שלדעתי מישהו חמוד, הן ממש לא מבינות אותי

AeroSlash

New member
לי לא ../images/Emo9.gif

כשאני אומרת לחברות שלי שההוא עם שיער ארוך נראה טוב הן מסכימות איתי אפילו לפני שאני מספיקה לסיים את המשפט
מה לעשות שהדבקתי אותן באובססיה הזו שלי...

יפה

החתימה החדשה .. השיר היחידי שאני מכיר של all saints לא שיש לי שאיפה להכיר יותר, אבל השיר הזה טובבב

SpyKid

New member
אני לא אוהבת עיניים כחולות :)

אבל ירוקות זה יפהההההההה

למעלה