שאלה

Angel lips

New member
סוניה אם תורידי מיליון קילו...

מפגש הפורום הבא שלנו יהיה בהלוויה שלך :)

חחחח ממ צודקת לא כדי..

אבל האמת צחקתי על מליון קילו..איך אני הוריד אותם אם אין לי אותם חחח אבל הייתי מורידה איזה אולי 10

eMiFrEaK

New member
לא..

רחוק מדי... ויש לי דברים אחרים לעשות...

ככה את אוהבת אותי אפילו ללויה שלי

לא תבואי
טוב אז אם את לא באה אז לא שווה לארגן לויה!

eMiFrEaK

New member
../images/Emo45.gif

הייתי ביותר מדי לוויות בחיים הקצרים שלי.. לא צריכה עוד אחת.. חחח

svetluna

New member
כן....

הייתי מורידה כמה טריליוני קילוגרמים... עושה משהו עם הרגליים שלי... מסדרת את השיער... ומשנה את המגושמות שלי... =\ ואולי גם עוד משו.... אבל לא משנה... :)

Angel lips

New member
svetluna ../images/Emo26.gif

אז למה את לא עושה את זה אם היית רוצה? :) לסדר שיער תמיד אפשר, להוריד 3 או 4 קילו לא בעיה.. כבר פתרת חצי :) אין לי מושג איך את ניראת אבל אם את אומרת שאת רוצה לשנות משהו וזה אפשרי ללא ניתוח וסיכוניים ובדרך בטוחה למה לא לשנות? זה תלויי רק בך.

AeroSlash

New member
זאת פרפר אבוד ביער קסום..

היא פשוט בניק הישן שלה.. יש את התמונות שלה בגלריה..

svetluna

New member
מממ... זאת אני - סבטקה קאנפטקה...

או פרפרית... אני פשוט בניק היישן.. :)

AeroSlash

New member
אמממממ....

אני ממש לא אוהבת את החיוך שלי.. סתם פיכסה איכסה.. אבל בקטנה, אני אסתדר איתו.. בכללי אני גם לא משהו אוהבת את האף שלי, אני חושבת שהוא במחלוקת לגבי הזהות שלו (הוא עדיין לא החליט אם הוא אף יהודי גאה או רוסי) אני לא הכי אוהבת עודף משקל מסויים שיש לי, אבל גם עם זה אני מסתדרת.. בקיצר, אם הבנתם מה ניסיתי להגיד, שלמדתי לקבל את עצמי.. (למרות שאני עדיין מנסה ללמוד לקבל את הצורה שבה אני יוצאת בתמונות, זה בתהליך) ולמרות שיש בי חסרונות לא מעטים כאלה ואחרים אני חיה עם זה הכי בסבבה שיש ואוהבת את עצמי כמו שאני.. :]

Angel lips

New member
אלה אם את מקבלת את עצמך

ולא מפריע לך שום דבר הכל עם קבלה, את בן אדם יפה ומאושר יש מלכות יופי שלא מקבלות ת עצמן וסתם ממורמרות ולא מאושרת מי שמקבלת את עצמה בעיניי הבחורה הכי יפה בעולם כי היא משדרת המון חן ואור מעצמה...

SpyKid

New member
חחחח יותר פשוט לשאול

מה לא הייתי משנה...
בכל אופן - הייתי משנה את צבע העיניים, את האף, את הפנים בכללי... הייתי רוצה שיהיה לי שיער יותר חלק, ולהיות קצת יותר רזה

למעלה