שאלה אם היתה לכם אפשרות לשנות משו בחיצוניות שלכם מה הייתם משנים
U U z b e k New member 19/12/04 #5 מאיפה השאלה הזאת באה פשוט היום היתה תוכנית על ניתוחים והיתה שם אישה את 57 שעשתה גם ניתוח מתיחת פנים גם חזה מה לא..ורואים שזה לא טבעי..זה די מגעיל תאמת.. ממ אני אישית תמיד רציתי לחבר תגבות
מאיפה השאלה הזאת באה פשוט היום היתה תוכנית על ניתוחים והיתה שם אישה את 57 שעשתה גם ניתוח מתיחת פנים גם חזה מה לא..ורואים שזה לא טבעי..זה די מגעיל תאמת.. ממ אני אישית תמיד רציתי לחבר תגבות
S Sweet Russian Girl New member 19/12/04 #7 לחבר גבות??../images/Emo5.gif וזה באמת מגעיל משאישה הזאת עשתה!
S Sweet Russian Girl New member 19/12/04 #9 בחיים לא שמעת על זה..../images/Emo2.gif אני לא מחוברת לאופנה חח בושה!
S Sweet Russian Girl New member 19/12/04 #6 אני רוצה לשנות את המשקל שלי! להוריד מליון ק"ג זהו ניראה לי!
E eMiFrEaK New member 19/12/04 #11 נו ומה ישאר?? חחח סוניה.... את נראית מעולה! ואת לא צריכה לשנות כלום...! וחוץ מזהההההההההה... רק לידע כללי... בנים שאוהבים שיש במה לתפוס
נו ומה ישאר?? חחח סוניה.... את נראית מעולה! ואת לא צריכה לשנות כלום...! וחוץ מזהההההההההה... רק לידע כללי... בנים שאוהבים שיש במה לתפוס
S Sweet Russian Girl New member 19/12/04 #13 את צריכה לראות אותי במציאות בשביל אם אני נירת מציון... בנים בהחלט אוהבים לתפוס במשהו אבל שזה לא יהיה יותר מידי כמו לי
את צריכה לראות אותי במציאות בשביל אם אני נירת מציון... בנים בהחלט אוהבים לתפוס במשהו אבל שזה לא יהיה יותר מידי כמו לי
S svetluna New member 19/12/04 #15 את ניראית חמודה ומתוקה !!! זה אני לא משו במציאות.... תפסיקי להגיד שאת שמנה.... את לא !!!
E eMiFrEaK New member 19/12/04 #17 טוב.... אני לא הולכת עכשיו לעבוד איתך על הביטחון העצמי.. אם זה לא יבוא ממך אז כל מה שני אגיד זה מיותר..
טוב.... אני לא הולכת עכשיו לעבוד איתך על הביטחון העצמי.. אם זה לא יבוא ממך אז כל מה שני אגיד זה מיותר..
S Sweet Russian Girl New member 19/12/04 #18 טוב שאלו ממה אנחנו רוצים לשנות בעצמינו ועניתי זהו... תודה בכל אופן אנוטקה