שאלה?

maya 25

New member
שאלה?

איזה עונה משודרת בימי שישי בלילה בערוץ 3 ואיזה עונה תשודר בערבי שבת? תודה..

../images/Emo10.gif אגב......

אני במשרד.
נגמר החופש
כל המחלקה על הראש שלי
ואין לי כוח
אז אולי יש למישהו איזה שטרודל קנדי לשלוח לי באקספרס?

אני אמורה לפענח למה התכוון המשורר?

זו אמורה להיות הקנטה?
חוצמזה ...נראה אותך אמור להוריד לדפוס מגזין ארועים וחתונות ענק ביום חמישי הקרוב , וכל העובדים העצלנים שלי ניצלו את העובדה שהייתי אתמול בחופש ופשוט ישבו וגירבצו בנחת רוח כאילו אין מחר?!?! בגללם עמוס שוקן יפטר אותי! היום בבוקר צעקתי עליהם כמו שאף פעם לא צעקתי. זה
היה פראייר לידי. (עכשיו אני מצטערת כי כולם מורידים את הראש שאני יוצאת מהמשרד שלי אליהם..חח לא נעים... אני כזו מרשעת לפעמים
) אגב.. למה בצאט הוא רושם שיש 9 (!) אנשים ובעצם אין שם אפחד?!?!

vitamin P

New member
יש לו דיליי מאתמול!! והוא לא רצה ל

להכניס אותי לצאט אתמול כל הזמן נתקע ררררררר צאט טיפש

vitamin P

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo35.gif חסמת אותי????????

למרות שככה לא נראית חסימה

חחח עומר תרגיע....../images/Emo6.gif

ממש לא חסמתי אותך...
...אתמול כנראה היו בעיות עם השרת באופן כללי כי גם לשירה היו בעיות כניסה לצ'אט. אני אמנם אוהבת להתעלל *קצת* אבל אל תגזימו.... גם אתה ושירה ישר נטפלים אלי...
! לא יפה!

vitamin P

New member
את כתבת שאת לא בטוחה שזה הצאט

אז זה נשמע בסגנון של ממממ מישהו אחר חחח

vitamin P

New member
אני חייב לראות גאגגגגגגגג

כבר חודש ומשהו לא ראיתי אף פרק אני חייב לראות גאג חח מצידי שיתנו לי את הפרק הכי גרוע שצילמו(עד כמה שהוא יכול להיות כבר גרוע)

הרמוני

New member
סוז, חס וחלילה, לא התכוונתי להיטפל

אלייך דווקא, זה פשוט היה מוזר כי כל שאר החדרים בצ'אט עבדו לי בסדר ורק שניסיתי להכנס לחדר ג'אג זה כתב שגישתי לחדר ג'אג חסומה, אז זה נראה כאילו כל המגניבים חוגגים להם בחדר ואותי נעלו בחוץ

Dark Storm

New member
|ספויילר| 8x16

ראיתי את הפרק הזה, חחחח איזה קרוע האדמירל הזה, איך אפשר לנטוש בטעות ??
אה ועוד דבר, אני מחר בבוקר נוסע לטיול עד יום שישי בערב אז אני לא אהיה פה, נוסע לכנרת עם היחידה לשעבר אז שיהיה לכולם סופ"ש מהנה

אתם קולטים איזה חיה רעה יש לי בבית?

גאאאאאאאאאאאאאאאש מה זו המהירות של המחשב הזה? חחחח כמעט נפלתי מהכסא מהמהירות שבה הפורום עלה..חחח במחשב הקודם הייתי מקליקה על הפורום, קמה מכינה לי לשתות , מכינה איזה טוסט טעים ככה, עושה סיבוב בחוץ עם הכלבה שלי, ואז , אולי אז האתר היה עולה...חחחחחחחחחחחח
... איזה קטע קורע... בחיי... איזה דבר ענק *מתלהבת* בקיצור איזה תענוג. וגיל? כמה אני מאושרת שהצטרפת מעגל ה*מבשלים/אופים/חסרי סבנות* כמה שזה כיף שגם אני אוכל לעשות את זה עכשיו....

למעלה