שאלה

שאלה

האם חתיכות נשל קטנות מאוד שנישארו על הראש של הנחש, ירוד בנשל הבא? או שהם יכולים לגרום לפצעים?. ניסתי גם בעזרת אמבטיה להוריד את החתיכות, אני לא כל כך מצליח, השאלה אם זה מזיק?. תודה רבה.

גם אם לא יקרה כלום...

חבל שלא תוריד אותם... אמבטיה חמימה,אם זה בראש והנחש לא מכניס ת'ראש למים אז תכניס לו מידיי פעם את הראש למים ותרטיב בעזרת היד,לאחר מכן תקלף בעדינות

Rea Livny

New member
אסף..

הייתי מציעה לך לחכות לתשובה ממישהו מבין יותר בתחום..

אם אחרי כמה אמבטיות אתה עדיין לא

מצליח להוריד את חתיכות הנשל אז חכה לנשל הבא. יותר מדי שיפשוף עלול להוריד גם קשקשים חדשים דבר שעלול לגרום לצלקת. חכה לנשל הבא ואז נסה שוב.

רן333

New member
כעקרון, מומלץ להסיר חתיכות נשל

שנשארו דבוקות לעור. יש לעשות זאת בעדינות, ורצוי אחרי השריה של הנחש במים פושרים. נדירים המקרים שבהם טיפול כזה אינו פותר את הבעיה. דבר נוסף: לפעמים נראה שחתיכות נשל נשארו דבוקות למספר קשקשים, בעוד שלמעשה מדובר פשוט בקשקשים פגועים. אותן הסיבות שגורמות לחתיכות הנשל להישאר דבוקות לגוף הנחש (תנאים יבשים מדי) גורמות לפעמים למגן של הקשקש לרדת יחד עם הנשל. התוצאה היא קשקש שאינו מבריק, ונראה כאילו דבוק אליו נשל. התופעה הזו אינה מהווה בעיה רצינית. היא מתרחשת מדי פעם, ובכל המקרים שבהם נתקלתי - בנשל הבא מתחדשים המגינים הפגועים, ואין כל זכר לפגיעה באותם קשקשים. אם תשלח כאן תמונה באיכות טובה של הנחש, שמתמקדת באיזור המדובר, אוכל לנסות להעריך אם זה מה שקרה.

אני ינסה שוב

מוכרת לי התפועה שאתה מדבר עליה, אבל מה שיש לו על הראש זה לא קשקשים פגועים, אלו חתיכות נשל קטנות שנישארו, אני ינסה שוב בעזרת אמבטיה פושרת בעדינות, אני מקווה שהפעם זה ילך, בכל מקרה אני מאוד מרוצה מהנחש, תודה רבה :)

למעלה