שאלה!

שאלה!

מהם 3 שחקנים שהייתם מעיפים מהפועל שלי הם.. 1.לימונד 2.קנטור 3.שפר הייתי מעיך אותם לפי הסדר

רק את לימונד הייתי משאיר

שפר כבר לא אותו דבר. קנטור די יעיל יחסית לשאר ולימונד זה העתיד השחקן הישראלי הכי טוב ששלנו עכשיו. לגבי זרים חייב לבוא שינוי אני לא יודע למה דרוקר אומר שהוא לא מתכוון לעשות שינויים כנראה הוא בכוונה רוצה לענות אותנו. הייתי מחליף את אייברי ברכז הרבה יותר דומיננטי ממנו שלא לוקח סתם זריקות (אייברי למשל זה הדבר היחיד שהוא עושה) את פולדינג ופריינד הייתי משאיר.

EL CHE VIVE

New member
לומר את האמת

בישראלים לא הייתי משנה כלום שפר יוכל לחזור לעצמו אם יביאו עושה משחק... החילוף המתבקש דיקסון על אייברי ואם התקציב מאפשר אז ליאון הבייתה

AGENT SHESH

New member
הממ...../images/Emo73.gif

לדעתי צריך להחליף את "וויל" אייברי במישהו ברמה של "וויל" המקורי...
להביא רכז אירופאי ברמה גבוהה. כי משום מה הפועל מתאמצת להביא רק אמריקאים, ולא מחפשת שחקנים אירופאים מצטיינים. תראו את מכבי - וויצ'יץ' ושאראס הם אירופאים -ומסתדרים מצוין (נחשבים לשני השחקנים אולי הטובים ביותר של הקבוצה) אז למה שהפועל לא תביא אירופאי ברמה גבוהה?

AGENT SHESH

New member
לא יודע בדיוק,../images/Emo73.gif

ובכלל - רכז אירופאי כמו שאמרתי לא ימצא עכשיו בשוק, רק בתחילת העונה הבאה... חבל. אזז... לאופציית המקור - רכז אמריקאי איכותי. אחד שלא היה מספיק לNBA, אבל ביול"ב קאפ יהיה תותח.

שחקן אחד לא יעשה שינוי..

תראו את מכבי זה לא רק פרקר שמנצח משחקים זה כל הקבוצה שאראס ובאסטון גם עושים הרבה צריך להביא לפחות 2 חדשים

למעלה