שאלה!!!

SKOOP16

New member
שאלה!!!

ייתכן והשאלה הזו נשאלה כבר בהיסטוריה של הפורום אבל אני אשאל שוב אז ככה... האם כמות של אנשים מתחנה מסויימת יכולים להתארגן ולפנות אל מפעל הייצור של הסווצ'רים של מד"א (אלה הכחולים עם הריץ' רץ' והמחזיר אור) ואולי לשלם קצת יותר... אך השאלה היא האם זה אפשרי כלומר חוקי ואם כן האם מישהו יוכל להפנות אותי למפעל כזה ולרשום את הטלפון של המפעל. תודה רבה רבה רבה סקופ(ואני בת לא בןןןן).

SKOOP16

New member
אז זהו ש...

אצלנו בתחנה הנוער לא מקבל את הסווצ'רים האלה וגם לא יכול לרכוש אותם דרך התחנה אלא רק הנהגים או החובשים\פרמדיקים מקבלים אותם. וממש קרררררר....... בררררררר בכל אופן השאלה עדיין תקפה!!! סקופ.

idan shina

New member
.....

אצלנו בתחנה (בשיתוף הועד) מארגנים קנייה כזאת אפשר להזמין ממפעל/חנות בשם "מדים זיוה" בפ"ת..זה נמצא מול התחנה בפ"ת ברחוב המכבים.

SKOOP16

New member
אני חוזרת על השאלה!../images/Emo51.gif

כן אבל שוב... השאלה שלי היא האם מספר מתנדבים יכולים להתארגן ולרכוש את המדים בעצמם האם זה אפשרי וחוקי, האם המפעל ירשה זאת ולא יישעה עם זה בעיות ללא שום התערבות של אחראי הנוער בתחנה או איזה וועדה. השאלה היא ברכישה עצמאית של כמות מצומצמת של נוער מהתחנה שלנו!

בעקרון אין סיבה שלא

דבר נוסף החל משנה שעברה נוער קיבל אישור לעלות לנסיעות עם החולצות ממסיבת חנוכה ככה שלא יהיה קר... ויש גם מעילים

SKOOP16

New member
לשאלתך

מסיבות מסויימות אנחנו מעדיפים את הסווצ'רים גם מטעמי כבוד- כי בתכ'לס זה ממש לא ייצוגי ללכת עם החולצה של מסיבת חנוכה והמעילים מסורבלים מדיי ולא ניתן לתפקד ולפעול איתם! האם יש לך את הטלפון של הייצרן או המפעל של מדי מד"א? לילה מצויין סקופ.

orend123

New member
אקונומיקה אל תטעי!!

אין מצב שבעולם שהתקבל אישור ללכת עם סווצ'רים של מסיבת חנוכה. מד"א בחיים לא יעשו כזה דבר ובראש ובראשונה הסייפטי שלכם! הפסים מחזירי האור נמצאים על כל המדים! כמו כן באיזור כרמל יצאה הוראה ברורה מפי המנהל שמעון ביטון שאין ללכת עם סווצ'ר הנ"ל וזאת לאחר שמתנדבים עשו זאת. בכל מקרה לברר מה מנהל האיזור אישר ומה לא לדוגמה ישנם איזורים שאסור למתנדבים ללכת עם קרדיגנים וישנם כאלה כמו בכרמל שדוקא מותר וכן, גם זאת מנהל האיזור אומר. וסקופ יקירתי, גשי לא.המתנדבים והציגי את הבעיה אני בטוח שביחד תגיעו לפיתרון בין אם זה לקבל אישור מגבוה לקניית קרדגינים דרך מפעל RDS שמייצר אותם או אפילו לקנות דרך מפ"ה שכן לפי הבנתי החלו למכור אותם ושימו לב שאפילו נוסף הקוד שלהם להחייבויות נוער. ותכל'ס די עם הקטנוניות, אם קר לכם אז שימו מתחת לחלוק חולצה ארוכה או סוויטשירט, עדיין קר לכם? תקנו מעיל, מעיל עולה רק 60 ש"ח לפרטים- אצל אחראי המתנדבים. עדיין קר?!?! אפשר לפנות למנהל האיזור ולבקש שיזמין חרמוניות מהמרכז. אצלינו הזמינו שנה שעברה מספר חרמוניות לשימוש המשמרת והאירועים. אגב השנה מד"א שינה את דגמי הקרדיגנים ואין לי מושג מי מייצר את החדשים. שבוע טוב.

SKOOP16

New member
דווקא כן

למרות שזה ממש לא נראה טוב דווקא כן יש אישור לעלות לנסיעות עם הסווצ'ר של מסיבת חנוכה...

lanza

New member
סקופ....

כן , אפשר להתארגן ולרכוש סווצרים דרך מפעל... ולא לא יעשו לכם בעיות על זה,עשו את זה כבר בתחנה בשנים עברו... לילה טוב ולמי שאמר שאין אישור לעלות עם הסווצר הלבן שמקבלים בחנוכה אז אתה טועה... יש אישור לזה וזה לא אישור חדש... לפחות שנה...

SKOOP16

New member
לנץ...

אם יש לך מספר טלפון של מפעל שמדא כיום רוכשת את המדים דרכו או רק שמו של המפעל אני אודה לך מאוד. סקופ.

אורן

חוזר שיצא חורף שעבר מאלי יפה ציין כי לנוער מותר ללכת עם הסווטשרים... ובמידה ואתה תוהה אני קראתי את החוזר בעצמי ולא שמעתי את זה משום אדם... ובכל מקרה ההוראה יצאה לאחר תלונות של הורי מתנדבים דווקא מאיזור כרמל... אני לא יודעת באשר למנהל האיזור שלך אבל זו הוראה שהגיעה מאלי יפה... בנוגע לסייפטי מי כמוני יודע מה זה כבישים מסוכנים חשוכין וגשומים (כביש 443, כביש 1 , מחסום קרית ספר ורבים אחרים...), אבל הרבה איזורים ותחנות לא מאשרים לנוער ללבוש את הסווטשר הכחול בגלל שאין פס אדום עליו (אצלנו אגב, הנוער רוכש את הסווטשרים האלו והולך איתם ללא צורך לתפור עליהם פס, בראשון אגב תופרים פס...) בכל מקרה זה משתנה בהתאם לנוהלי האיזור אך ההוראה יצאה מאלי יפה

18 G

New member
חן....

תדברי בשם מודיעין לא בשם ראשון, נכון שאת מתנדבת רשומה בראשון אבל לא היית פה מספיק זמן ואת לא מעורבת מספיק.. דברים השתנו... לילה טוב, ליאור

חחח

חומד אני זוכרת מה היה פעם ומאיפה את יודעת מתי אני בראשון מתי לא? זה לא שאני מגיעה בימים שאת נמצאת שם טוב האמת החודש עוד לא יצא לי להיות אבל אני זוכרת משנים קודמות הפואנטה לא הייתה פס אדום אפור אלא הפואנטה שאפשר לרכוש כאלו ואני מספיק יודעת מה הולך בראשון זה שאני לא נמצאת מספיק פיזית בתחנה לא אומר שאני לא יודעת מה הולך שם אז תתחילי להרגיע יקירתי כי אני מתנדבת בראשון מספיק זמן... והתחלתי להתנדב בראשון הרבה לפניך...

YTmda

New member
משהו מוזר פה...

המעילים של כולם הם אותו דבר. במעיל אי אפשר להבדיל. אז מה זה משנה אם זה יהיה גם בקרדיגנים? הרי אם לא נלך איתם נלך עם המעילים.

18 G

New member
כן הבעיה היא

שבזמן האחרון רצים יותר מידי דיבורים על התחנה שבכלל לא נכונים והספיקו להכעיס מספיק אנשים... כל הדיבורים על קורסים שנפתחים או לא, וכללי התנהגות כאלה או אחרים. נכון יכול להיות שאת מתנדבת שם עוד לפני, אבל כרגע מי שנמצא באופן הרבה יותר שוטף ומעודכן הרבה יותר במה כן קורה ומה לא קורה זה אני שנמצאת כל השבוע בתחנה.. אז חלאס כבר כל פעם להגיד דברים שהם לא נכונים ולייצור חרושת של שמועות לגביי עינינים שמישהו שמע איזה מילה לגבהם ובטוח שהוא יודע עליהם בוודאות, הכללים משתנים, וזה ששמעת או ידעת משהו שהיה תקף לפני חודשיים לא אומר שתקף גם כרגע... תחשבו פעמיים לפני שאתם אומרים דברים לא נכונים! יום טוב ליאור

ונגוש

New member
רק אם יורשה לי

לא שאני שואל מישהו אבל בכל זאת ליאור צודקת מי אתם שלא מראים את זיו פניכם בתחנתנו "הקטנה" יודעים מה הולך בראשון אז בבקשה ממכם אנשי הפורם היקריםמספיק אם זה אם יש משהו בראשון כנראה שמי שמתנדב שם ידע מה הולך וגם הוא ידע לא כל דבר כולם צריכים לדעת לילה טוב יקרי ויקירותי ומספיק כבר

חומד

את בכלל מה כתבתי??? כתבתי שמישו מכריח??? לא, את מזומנת לקרוא שוב את מה שכתבתי.... לא כתבתי שמכריחים או שאומרים אלא שזה מה שהנוער עושה בראשון... אני לא חושבת שיש שמועות לגבי ראשון יותר ממה שיש לגברי תחנות אחרות....

למעלה