שאלה!!!!!!!!

like the Devil

New member
שאלה!!!!!!!!

היי!!!! אמממ... משהו יכול להגיד לי מה היה הפרק האחרון ששידרו ביעום שישי???אני רוצה פשוט לדעת מתי יהיה "Fuhgeddaboudit" הפרק היחיד בסידרה שלא ראיתי (את כל השאר ראיתי פעמיים+) והפרק שאני הכי רוצה לראות!!! בעיק'ר בגלל
שמקסי
מקסחת
לאלק
תצורה והוא לא מחזיר לה (כי הוא פשוט מתוק!! ומניאק! אבל לא מרביץ לבנות!) ואז היא אומרת "וזה-" בעוטת בו, הוא משתתח על הגדר של הכלוב (קרב איגרוף!) והיא אומרת "בשביל הדבר הטיפשי הבא שתעשה!" (כמובן שזה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית!!!!! קיצר אני לא רוצה לפזפז תפרק הזה!!! כי לא ראיתי אותו בחיים ואני כבר מתה לראות אותו!! =) ונכון התמונה הזאתי (תודה לג'ס-מאוהבת בסטייל\שודדת הקברים-שהכניה תכפתור!) באיזה פרק זה קרה???? אני פשוט לא זוכרת וזה משגע אותי!!! זהו!!! לaב יו!! מוואה!

אה ושכחתי על התמונה...../images/Emo26.gif

זה היה הפרק 208-עם בת הים..כשמקס ואלק היו במועדון הוא התחיל לעצבן אותה והיא תפסה אותו כזה ואמרה לו משהו.. הנה הציטוט המקורי: MAX: Give it up, Alec. The two of you would never work. ALEC: Yeah, you're right. I always do this. I always go for the ones I can't have. MAX: Figures. ALEC (chuckling): You should talk. I mean, hello? You, Logan, the virus... MAX (angrily, grabbing his shirt): Don't! Don't even-- והנה התמונה

למעלה