שאלה-

הָדָר

New member
שאלה-

שלום
אשמח אם תוכלו לענות על שאלתי. בקרוב אטוס לחו"ל לתקופה של שמונה ימים, ואאלץ להשאיר את התוכית שלי בארץ. בני משפחתי יטפלו בה וישחקו עימה בהעדרי. התוכית גדלה איתי מאז היותה בת שבועיים והיא מאוד קשורה אליי, חשבתי על האפשרות "לשוחח" עימה בטלפון בזמן שהותי בחו"ל, האם התוכית תוכל לזהות את קולי ולקשר אותו אליי? (בתקווה שתבין שלא ננטשה) (מדובר בתוכיית אהבה בת עשרה חודשים וחצי) תודה מראש.

היי הָדָר,

זה מיותר, לא יקרה כלום אם היא לא תראה ותשמע אותך שבוע שבועים. אוהד

הָדָר

New member
תודה על תשובתך,

אך מנסיעות קודמות שערכו פחות משבוע, למדתי שאיני יכולה להשאיר אותה בלעדי. (אפשר לומר שהיא נכנסת למצב דכאוני) היא משוחררת בבית, ורגילה לראות אותי מידי יום ולישון לידי בלילה, כך שהיא חשה מהר מאוד בחסרוני. אודה לך אם תוכל לענות לי אם הפתרון שחשבתי עליו יעיל. תודה

הדר,

זה לא יעיל בגלל שתוכי צריך בנוסף לשמיע גם נוכחות ומראה. את יכולה לנסות.. להתקשר לטלפון ושמשהוא אחר יהיה לידם.. את תראי שהתוכי יגיב לך וגם למשהו אחר באותה מידה. אוהד נ.ב. כל תוכי שעושים לא שינוי נכנס למצב דכאוני

עידוק

New member
שאלה אליך, הדר ../images/Emo13.gif

אמרת שהתוכי בן 10 וחצי חודשים, ושהוא איתך מגיל שבועיים, איך? אולי התכוונת 10 שנים
דבר נוסף, ממש התלהבתי מזה שהוא ישן אתך בלילה והכל
איזה כיף זה לא?! ודבר אחרון, בתור מקור לא מבין עניין, לפי דעתי, זה לא יכול להזיק. אם הוא יבין שלא נתשת אותו, טוב, אם לא אז לא... והאם בן המשפחה שיטפל בו,מבין בתוכים? הוא ידע להסתדר? והאם התוכי מכיר אותו? והאם הוא מכיר את התוכי,וידע להסתדר ספציפית איתו? עידו

eari

New member
אממ...

מה כל כך בלתי נתפס שהתוכי בן עשר וחצי חודשים והוא אצלה מגיל שבועיים? אולי הבנת שהוא אצלה שנתיים ולא שבועיים?!

עידוק

New member
אם התוכי בן 10.5חודשים

והוא אצלה מגיל שבועיים, אז היא בת 10 חודשים? אויש, רגע, התוכי היה בן שבועיים, או היא? אופס
איזה דביל אני

../images/Emo6.gif ענק!

לא דביל, קורה מתבלבלים, גם אני בקריאה ראשונה חשבתי כמוך.. אני חושב שהיא התכוונה שהוא אצלה מגיל שבועיים שלו.

eari

New member
׳—׳—׳— ׳–׳” ׳‘׳¡׳“׳¨...

׳§׳•׳¨׳” ׳׳₪׳¢׳׳™׳:)

eari

New member
יו סורי

אני לא יודע מה קרה בדיוק שגרם להודעה להיראות כך, בכל אופן כתבתי שזה בסדר לא קרה כלום שהוא טעה זה קורה בחיים.

הָדָר

New member
שלום עידו,

זה בהחלט נחמד שהתוכי(ת) ישנה איתי ושוהה במחיצתי רבות
בני המשפחה שיטפלו בה מכירים אותה היטב ויודעים לטפל בה, כך שמהבחינה הזו לא נשקפת בעיה. אני אנסה את רעיון הטלפון, תודה רבה לך על תשובתך

למעלה