מישהו יודע על מקום בתל אביב או בסביבה שאפשר להגיע לשם ופשוט לעלות לבמה לניגון חופשי כאילו להתבטות בסוג של מוסיקה מסוים גם אם אני עולה לבד ללא להקה? תודה
אבל מדי פעם מתנהלים ג'אמים חופשיים שכל אחד יכול לבוא ולנגן, קראתי על זה באחד הפורומים כאן בתפוז, נסה גם בפורום ג'אז ובלוז או באגדות רוק, יש מצב שגם שם יוכלו לעזור לך.
מייקס פלייס?!? http://www.habama.co.il/show.asp?ShowNo=4966 יש להם ערבי ג'אם פתוח, וערבי במה פתוחה (אל תשאל אותי מה ההבדל) ואני יודעת שהבלום בר חיפשו אנשים שיופיעו אצלם.. (הם אפילו השאירו הודעה בפורום) תנסה: לקביעת הופעות ובוקינג 052-4488804 חן (אם אתה מחפש עוד דברים בסגנון הבלום בר, אז אולי יש לי עוד כמה להציע לך) שיהיה בהצלחה
אז הבלום בר ממש לא מתאים, לפי מה שהבנתי הם מחפשים הרכבים מסודרים שיכולים להרים הופעה (בסביבות השעה להופעה). תנסה לברר במייקס פלייס, זה נשמע הכי קרוב למה שאתה מחפש (רק שים לב שהקהל שמגיע לשם בדר"כ לא מתעניין במיוחד באמנים שמופעים באותו הרגע) ו3 הודעות מעלי היתה הצעה מצוינת (במה חדשה ), כדאי לך לנסות. אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשלוח לי מסר אישי, העץ הזה כבר לא כל כך קשור לפורום..
בבראבי כפ"ס - בימי שני יש ערב פתוח + ג'אם סאשן חופשי. ביום שני האחרון 6.12 עליתי שם על הבמה לראשונה ועשיתי כמה רעשים עם הגיטרה שלי עם עוד כמה חברה שהיו שם (אני אפילו לא יודע את שמותיהם)... עלה שם גם הרכב שניגן קטע שהוכן מראש - ככה שנראה לי שזה עונה על השאלה שלך.