שאלה

anat301

New member
שאלה

האם הוועדה תאשר פונדקאית אשר עברה כבר 5 לידות? האם היו חריגים בעניין? מה ההגבלה בעניין ניתוח קיסרי? אשמח לכל מידע בעניין

mondani5

New member
תמיד כדאי לנסות

הפונדקאית שלי אם לחמישה ילדים ולמעשה מיום החתימה שלנו לא אישרו יותר אלא 4 לידות ,אבל תמיד כדאי לנסות. אני מכירה זוג שלא אישרו להם את הפונדקאית . כמו כן לא אישרו את הפונדי המקסימה שלי לסבב שני בגלל היותה אם לחמישה ילדים אבל היא לא מוותרת ונלחמת על כך ,אני כולי תקווה שהיא תצליח היא ממש מצויינת. אירית

שאא1

New member
מס' לידות לפונדקאית

החוק מגביל עד 4 או 5 לידות לפונדקאית? כולל לידות מפונדקאות?. (סליחה אם אני מתחכמת).

מירבי*

New member
מספר לידות

ראשית לא מדובר בחוק אלא בנוהלי עבודה של הועדה לנשיאת עוברים שהיא זו המאשרת את ההסכמים. בעבר התירו לאישה עם עד 5 לידות להיות פונדקאית ( לא משנה אם זו לידת פונדקאות או לידה של ילד שלה). לפני שנתיים שינו את ההיתר ונכון לעכשיו מאשרים נשים עם מקסימום 4 לידות. מכיוון שלא מדובר בחוק אלא בנוהל עבודה אפשר להגיש ערעור, צריך לקחת בחשבון שזה יכול לקחת הרבה מאוד זמן ולעלות בעוגמת נפש לשני הצדדים במקרה של סירוב. בהצלחה

שאא1

New member
אז....

היית מציעה לא להתחיל תהליך עם פונדקאית שעברה כבר 4 לידות מלכתחילה...???

מירבי*

New member
כן

ההחלטה היא בידייך, אני לא הייתי מתחילה את התהליך עם פונדקאית שכבר מלכתחילה יש בעיה לאשר אותה.

איילת567

New member
אני חושבת שבגלל........../images/Emo91.gif

שזה לא חוק אלה קריטריון אז אפשר לשנות את זה אני הייתי פונדקאית ןהייתי כבר אחרי 5 לידות אז אישרו אותי ואחרי כבר לא אישרו ילדתי תאומות בהריון השישי שהיה מפונדקאות והייתי כמו שאירית אמרה בסדר גמור לידעתי עם יהיו הרבה פניות מצידנו הוועדה לא תוכל להתעלם והם יצטרכו לדון בזה יותר מסתם תשובה סתמית של סיכון בריאות אני נלחמת בהם לקחתי את העורך דין של מירב שהוא אחלה ונילחם עד שבסוף הם יאשרו אותי כי אני הייתי בסדר גמור ומוכנה לעשות עוד זוג מאושר כמו שעשיתי את הזוג הקודם שלי מאחלת לכם הצלחה בהמשך וגם לי הצלחה באישור למרות שאמרו לי שזה יקח הרבה זמן המזל שלי שאני צעירה ויש לי זמן וסבלנות. אירית תודה רבה על המחמאות אוהבת אותכם מאוד איילת הפונדי של אירית

mondani5

New member
מטורפת עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מתוקה שלי,הייתי אצל הרופא ושיר סוף סוף ללא תחבושת,עכשיו מריחה מקרם גוף,השובבה נפלה מכיסא בגן כמובן לאחר שעלתה ונתנה הוראות לכולם ופתחה את הסנטר,נראה לי יצאה בול כמוני. כל יום שאני נושמת אני מודה לאלוהים על המתנה הנפלאה שנתת לי,עכשיו שתיהן נרדמו על הבטן שלי כרגיל ,הן רבות מי תתפוס תנוחה על הבטן ומי על הרגליים. מה עם אמא צילה היקרה? אוהבת אירית

איילת567

New member
אירית היום אמא שלי התחילה את.....

הטיפולים הכימוטרפים איזה גיבורה היא הלכה לבד האמת שהיא הלכה להכיר את המקום בגלל זה היא הלכה לבד ואז הרופא החליט שהיא יכולה להתחיל והיא עשתה את הטיפול הראשון.הרופא אמר שממחר היא תתחיל להרגיש לא טוב בחילות הקאות והשיער ינשור לה אני מקווה שהיא תרגיש טוב. דרך אגב היום ראיתי את אמנון אחיך ואישתו מסרו ד"ש אמרתי להם שאמא שלי חולה הם ממש הצטערו ואמרו שיהיו בקשר בכדי לדעת מה קורה אני מקווה שיהיה בסדר והיא תרגיש טוב. מירב לא החזרת לי תשובה על מה ששאלתי אותך לפני כמה ימים אשמח עם תוכלי לתת לי תשובה אפילו במסר אישי תודה מראש. איילת הפונדי של אירית.

mondani5

New member
הי איילת יקירה

אחי וגיסתי כעסו עלי שלא עדכנתי אותם,אמרתי להם שזה קטע קשה ובקושי יוצא לנו להתראות לאחרונה,והלוואי ואבשר להם רק דברים טובים. בכל מצב אמא צילה תהיה זקוקה לליווי מאחר ויש קושי לנהוג ווהרגשה הכללית חולשה ובחילות,בכל פעם בכל פעם שתצטרכו עזרה אני כאן. אוהבת אירית

mondani5

New member
4 לידות אין בעיה!

מי שעברה 4 לידות מאשרים ללא בעיה! 5 לידות לא מאשרים אירית

למעלה