שאלה.. ):

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
שאלה.. ):

היי מה המצב? יש לי בעיה מסויימת ותהיהתי אם מישהו יוכל לענות לי.. יש לי חבר כמה חודשים ואני אוהבת אותו מאוד. היחסים בינינו מאוד מיוחדים בשבילי, אבל יש בעיה. יש לו המון ידידות (ולי יש ידידים) וקשה לי לראות אותו נוגע באחרות אפילו סתם בקטע חברי. אם הוא מדבר על "שוות" וכאלה אני לא אוהבת את זה. האירוניה האמיתית מבחינתי שהייתי במערכות יחסים ארוכות, והיה לי חבר של שנה ומשהו, וכלום! לא היה אכפת לי מה הוא היה עושה. ידידות, חברות, הולך אליהן. שום דבר מהדברים הללו לא היה מציק לי בעבר. זה פוגע בזוגיות שלנו וזה מפריע לי מאוד, ואני לא יודעת מה לחשוב עם עצמי כדי שזה יעבור.אתמול הוא התעצבן שזרקתי לו איזו הערה (לא שאני מצדיקה את עצמי) אבל משהו לא גורם לי להרפות מהעניין.

seeyou

New member
התשובה נמצאת בתוך מכתבך..../images/Emo140.gif

היחסים בינינו מאוד מיוחדים בשבילי! הגדרת הזוגיות שלך לא מתאימה להגדרתו. ייתכן שעשית טעות בתחילת הקשר שאפשרת לו להמשיך להתנהג כ"פנוי". "אתמול הוא התעצבן שזרקת לו איזו הערה ? סימן שהוא ידע שעבר את הגבול. יוסי

shirlyar

New member
תשובה לשאלתך......

נורא תלוי בני כמה אתם, אם מערכת היחסים הזו רצינית ואתם אוהבים אחד את השני אז הוא אמור לכבד את הרגשתך בקשר ליחסים שלו עם הידידות שלו, זו דעתי, אך אם את מעירה לו והוא כועס על כך אז אני לא חושבת שאיכפת לו מאיך שאת מרגישה. יש לו זכות שיהיו לו ידידות אך אני מאמינה שאם הוא יראה אותך מתנשקת (על הלחי) או "נוגעת" בהם זה היה מפריע לו גם זה נורא טבעי, אך אל תעירי לו יותר מידי וגם אם כן אז בעדינות כי זה נורא מציק שמעירים כל הזמן הוא עלול לכעוס עליך עוד יותר.

adam33

New member
את צודקת

מגיע לך שהוא יביט רק עלייך אבל את בחרת אותו והוא אותך בדיוק כפי שאתם הוא לא היה הבחור "הנחבא" אל הכלים ואת תמיד ידעת מתיי להאיר ולהעיר ולכן הוא פשוט ממשיך בדיוק כפי שאהבת אותו כשהכרת אותו בחור שמקובל על כולם שיש לו ידידות שפורח ואת? במקום לדעת ולהמשיך בכיוון שלו את ממאיסה את עצמך עליו וכל עוד הוא לא ישן אצל הידידות וכל עוד הוא לא עשה דבר שאסור איתן וכל עוד הוא לא הסתיר ממך תראי לו שאת "שווה" לא פחות מהן.

את כותבת שבקשר קודם לא הרגשת כך

אז אולי משהו בו גורם לך להרגיש שהוא לא לגמרי שלך, שהוא לא לגמרי איתך, וזו הסיבה שהידידויות שלו כל כך מציקות לך? לדעתי כשאנשים מקנאים, לעיתים זה סתם ואפילו קנאה הרסנית ופתולוגית, אך לעיתים קרובות יותר יש משהו בהתנהגותו של בן הזוג שנותן ההרגשה לא בטוחה. זה בדרך כלל בדברים הקטנים, במה שהוא משדר. תבדקי מה הוא משדר, אולי תנסי להגדיר לעצמך מה את צריכה ממנו כדי להרגיש יותר בטוחה, ולבקש ממנו את זה. זה יהיה יותר נכון וגם יותר קל לביצוע מאשר לבקש שיפסיק לפגוש חברים ממין נקבה.

בנחת

New member
למרות ש...

אני פניתי בעבר לאישתי שתחדל מקישרי העבר והיא נתקה.עדיין יש פעמים שאני מוטרד.אל תתני לזה להמשך.

ממה בעצם את פוחדת?

אולי כדאי שתבדקי את עצמך, מניין בא הפחד? אולי חרדת נטישה? הבטחון העצמי שלך? את חושבת שאת לא שווה מספיק? אינך מעריכה את עצמך? תוכיחי לעצמך שאת הכי שווה, והכי מיוחדת בשבילו. במעשים. ואז תגלי את השינוי שיחול אצלך ואצלו. בהצלחה.

למעלה