שאלה

rhcpamit

New member
שאלה

אם אני רוצה להכניס קובץ מידי שעשיתי בגיטר פרו ולהכניס אותו לקיובייס, ולאחר מכן את הצלילים של המידי לשנות לצלילים של VST כלשהו ולהוציא אותו בסאונד של VST ולא של המידי הקודם (גיטר פרו) , איך אני עושה את זה?

HeavenlyB

New member
שמור בגיטר פרו

כקובץ מידי רגיל. (אני לא מכיר את התוכנה, אז אני לא יודע אם זה אפשרי) אח"כ בקיובייס תייבא את הקובץ מידי File-Import-MIDI FILE הוא יופיע לך כערוץ אחד בקיובייס. אם יש לך יותר מערוץ מידי אחד, קליק ימני עליו ואז DISOLVE TACK הוא תופיע שאלה. תבחר לפי ערוצים ולא לפי תווים. אז יפתחו לך כל הערוצי מידי כמו בקובץ המקורי. עכשיו לכל ערוץ אתה יכול לבחור איזה כלי VST שאתה רק רוצה.

rhcpamit

New member
קודם כל תודה רבה

שענית לי על השאלה , אבל רק עוד דבר קטן , אני הגעתי למצב שבו אני רואה כמה ערוצים של מידי ואני רואה אותם כקוים , עכשיו איפה אני יכול כלי VST לכל אחד?

HeavenlyB

New member
F11

או בתפריט DEVICES תמצא VST INSTRUMENTS יפתח לך חלון שבו אתה יכול לבנות רשימה שלימה ש VST לאותו פרוייקט. תבחר לך את כל הכלים שאתה צריך (ממה שקיים ברשימה, או שתוריד עוד כלים חינמיים מהרשת, יש המון אתרים עם כלים חינמיים). בכל ערוץ שמופיע לך בחלון העריכה, בצד שמאל של המסך, איפה שאפשר לבחור OUTPUT, יופיע לך כל רשימה הכלים שפתחת. רק תבחר כלי, ערוץ מידי מתאים, וזה אמור לעבוד :)

למעלה