שאלה...

dandan173

New member
שאלה...

אני נוחת בבומבי ואני צריך להעביר יום שלם עד לטיסה לגואה. שאלתי היא, באיזה איזור הכי כדאי להעביר את הלילה/יום? האם שדה התעופה החיצוני (זה שאני נוחת) רחוק מהפנימי (זה שאני ממראי ממנו לגואה)? האם כדאי להסתובב בובמבי לבד? ואם כן איפה? ומה לגבי חדר? אני יודע שזה הרבה שאלות אבל אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד. תודה מראש. דרך אגב, אחלה פורום יש פה שמאוד אוהב לעזור לאנשים ויותר מכל אוהב הכי את הודו. (לפי ההתרשמות שלי).

nt2834

New member
בשביל מה טיסה לגואה???

אתה עושה דבר מגוחך מאוד חבל לבזבז כסף על טיסה לגואה כשאתה יכול לקחת אוטובוס עם מיטות סליפרים בסך הכל 12 שעות נסיעה לא קריטי בכלל תאמין לי שתעבור יותר מזה והאוטובבוסים ברמה די גבוהה ולא יקרים בכלל בערך 400 רופי אם יש לך אפשרות לבטל בטל חוץ מזה שהנסיעה בסליפר היא חוויה נחמדה

dandan173

New member
כנס...

לפני שהזמנתי את הטיסה לגואה ביררתי את דרכי ההגעה לשם והבנתי שיש 3 דרכים עיקריות שהם: אוטובוס, רכבת וטיסה. במקרה שלי, הייתי חייב לקחת טיסה כי אני צריך לפגוש חברים במהירות האפשרית מהנחיתה שלי בהודו. אמרו לי גם שבתקופה שאני מגיע (לקראת הסילבסטר) קשה להשיג כרטיסים בכל אמצעי תחבורה ומכיוון שזהו הפעם הראשונה שלי במזרח, אני לא כל כך מתכוון להתקשקש (למרות שכולם אומרים שזה שטויות) בכל הסידורים שם. אז עוד או פחות 100 דולר לא יהרגו עוד אף אחד. מה שכן, אם תוכל לענות לי על השאלות שלי, זה יהיה מצויין. תודה בכל אופן על התגובה.

nt2834

New member
הי

קודם כל זה כנסי בבקשה אין לך מה להסתובב בבומביי אבל אם אתה כבר נשאר שם יום אחד תקח ריקשה ותסתובב בשווקים אני לנתי המלון לא רחוק משדה התעופה airways hotel הוא יחסית לא מאוד יקר כל המלונות בבומביי מאוד יקרים גם הגסט האוסים ושם לפחות אפשר להתפנק יש מיזוג ויש אוכל ושירות מצויין הבנתי אותך לגבי הטיסה למרות שאני עשיין לא הי מסכימה יכלת לקחת רכבת ותוך יום אתה שם ותמיד תוכל למצוא איזה חור להתגורר בו אני מאוד ממליצה בארמבול על לינה במסעדה הטיבטית הפינתית ששחכתי את שמה יש לה שני חדרים ענקיים ולא יקרים ושווים ושירות מעולה הקיצר כולי קינאה אתה תתאהב חזק בהודו ומן הסתם כמו כולם תרצה לחזור לשם שוב כמוני וכמו הרבה תהנה

עמית22

New member
איזה טרנזיט ארוך../images/Emo10.gif

פאק, כתבתי תגובה והכל נמחק לי
טוב, אני אשחזר רק את ההמלצה שלי לגבי טיסות (אולי במועד אחר אני אשלים גם על בומביי). כשאתה נוחת קח את האוטובוס הפנימי לשדה השני (4 דקות נסיעה) ותגיע לדלפק של החברה שקנית ממנה כרטיס. תבקש לעלות עם הכרטיס שלך לטיסה מוקדמת יותר (אני עשיתי את זה מבומביי לדלהי) והם כנראה יגידו לך לחכות ואם לא כל הנוסעים יתייצבו (מה שקורה) אתה תזכה לחסוך את המועקה של יום טרנזיט מיותר בבומביי.

dandan173

New member
תודה רבה לשינכם על התשובות

עזרתם לי המון. ואני שמתי לב שזה "כנסי.." רק אחרי ששלחתי את ההודכה. ושוב פעם המון המון תודה.

למעלה