שאלה

Spirit4

New member
שאלה

ראיתי פעם פגישה של אירוסמית' עם מעריצים אני לא זוכרת אם זה היה חלק מהאנפלאגט או משהו אחר אבל משהי (נראה לי מישראל) שאלה את הלהקה מזה אירוסמית' וכל אחד ענה משהו כמו : its a spirit, its a soul... ואז האחרון ענה: its the name of th band (אני לא זוכרת מי ענה מה...) למשהו יש מושג מאיפה זה או איך זה הלך?

AeroTom

New member
תשובה-

זה היה בתוכנית ראיון מיוחדת שעשו MTV עם הלהקה אחרי ש-Just Push Play יצא ב-2001. וכמו שראית היו שם כל מיני מעריצים מהעולם ששאלו שאלות.הזאת מישראל בכלל שאלה אם אני לא טועה למה לקח להם כ"כ הרבה זמן מאלבום הסטודיו הקודם,ונראה לי שאת שאלת ה-"מה זה אירוסמית'?" שאל מישהו אחר (אני אבדוק זאת היום שאני אחזור הביתה) אבל בקיצור הלהקה ענתה את התשובות: "It's A feeling,it's a spirit..." וכל השאר. ובסוף כמובן שטום שלנו הוא זה שענה- It's the name of the band... אני אוכל לבדוק בבית בדיוק מה אמר כל אחד.הזאת שם מאנשי MTV שישבה ליד סטיבן וביקשה ממנו נשיקה בסוף ממש עיצבנה אותי,היא קצת חולה דפוקה מעצבנת לפי דעתי. אבל הראיון היה נחמד למרות שחלק מהשאלות של המעריצים שם היו קצת חסרות טעם וגם אני יכולתי לענות להם עליהם.אני הייתי מוצא דברים הרבה יותר טובים לשאול אם יתנו לי הזדמנות ככה לפנות את הלהקה ולקבל תשובה.

Aero7STyle

New member
אני רוצה להוסיף ולהדגיש!!lol

שהמנחה החרמנית הזאת מפשיטה את טיילר בעינייה הזדוניות במשך כל הראיון..והשם של אותה מעריצה-פיקציה - שמטרתה להוביל את מעריצי הארץ לטירוף זמני עם פוטנציאל אישפוז בכפייה-היה שנטל או משהו כזה. lol ;)

AeroTom

New member
שנטל!! אכן.

והיה שם גם את המניאק בר-מזל הזה שתפס מפוחית שסטיבן זרק לקהל בהופעה.הוא נראה די משועשע מעצמו. והיא אכן חרמנית דפוקה המנחה שם,לא הייתי מנסח זאת יותר טוב מאיה. היא באה בשביל לקבל נשיקה ולגעת ביד של סטיבן ולא בשביל לשמוע את הלהקה מדברת.קיוויתי שהיא והמבטא שלה ייחנקו באמצע התוכנית.

Spirit4

New member
אני אישית

אם הייתי במקום זאתי מישראל הייתי שואלת מתי הם באים להופעה?..

AeroTom

New member
על זה גם אני יכול לענות לך...../images/Emo4.gif

עזבי ישראל,שיבואו לאירופה רק שוב,מספיק לי. אבל גם זה כנראה כבר לא יקרה.

rag doll16

New member
אני לא הייתי שואלת מתי הם יגיעו...

אני דורשת שיגיעו תוך כדי הצגת מראות מזעזעים... אל תשאלו...

למעלה