שאלה..

Break Dance BoY

New member
אבל זאת הקבוצה היחידה מהאזור שלי..

והם דיי חברים טובים מאוד שלי.. P: ולא ממש בא לי להפסיק לשחק איתם אבל אם זה ימשך ככה אני באחלת אפסיק.

Guy24Gold

New member
דווקא לאף שלי יש רעיונות!

סתם בצחוק. גם בקבוצה שאני משחק הרבה פעמים השחקנים קצת מתעסקים יותר בסרט שהם ראו אתמול מאשר בעוג הענקי שעומד מולם. דברים כאלה קוראים תמיד, וזה טבעי לחלוטין, למרות שזה עדיין לא טוב. מצד שני, פעם הייתה לי קבוצה ששיהמתי, שבאמת פשוט כולם כל הזמן זילזלו במשחק ולא שיחקו רציני בכלל. כולם בקבוצה היו חברה מהבית ספר שלי. הייתי חייב להפיל עליהם ענפים מהשמים כדי שהם יתחילו לשחק. ואחרי כל פגישה תמיד הרגשתי חרא. מה עשיתי? פירקתי את הקבוצה והתחלתי אחת חדשה עם אנשים אחרים, לא מהבית ספר. רק מישהו אחד מהקבוצה הישנה שהיה דיי בסדר גם הצטרף לקבוצה החדשה. עכשיו אני משהם את הקבוצה שלי, אבל כמו שאמרתי קודם, אף קבוצה לא מושלמת. אם באמת אתה לא מסוגל לשהם את הקבוצה (כמו שזה נראה שאתה מתאר) תפרק אותה ותתחיל חדשה.

Break Dance BoY

New member
אאאאהממ..

כן אבל באזור שאני גם בוא אין הרבה אנשים בגיל שלי או קרוב לגיל שלי כדי לשחק איתם, והזילזול שלהם זה... אאהמ אתן תוגמה: למשהו מהקבוצה היה קרב שהוא נכנס עליו והשתים האחרים שבקבוצה לא היו בקרב.. אז אחד מהם היה בסדר וגם די התניין בקרב.. אבל השני אתחיל ללכת בחדר לגעת בדברים לשחק עם מחשבון ~_~ .. אידיוט ממש [שמו בר.. כן כן אורי בר] ואז מושך לי את עיין וזה עושה רעשים ומציק... ואני אל יודע מה לעשות כדי לגרום לו לשבת בשקט... עד כמה שהוא אידיוט הוא גם חבר שלי -_- ולא נוח לי לאיף אותו מהקבוצה וגם אם אני יאיף אותו זה ישאר לי רק שתי שחקנים וזה לא כיף.. והקבוצות האחרות.. אאאהמ אני משחק איתם פעם בחודשים פעם בחודש, כשאני בא לסבאת שלי.. P:

yossig13

New member
רעיון פשוט

דבר עם השחקן, תסביר לו שזה מפריע לך. במקרה והוא לא ישתנה, תתן לו משהו לחשוב עליו - אל תסיים את הקטע שלו בסוף קרב, או סוף פגישה. תסיים את זה באמצע, שיהיה לו על מה לחשוב, כמובן, בלי לזוז.

זה מתחיל להיות מעיק

אם מישהו היה רוצה לכתוב משהו, הוא פשוט היה עושה את זה - אתה לא חייב לשאול כל פעם מחדש.

למעלה