שאלה

דינדנוש

New member
תבררי

אני שמעתי שמדברים על קורס חובשים/נהגים בראשל"צ אבל אני מציע שתבררי במחלקת ההדרכה: 036191226 בהצלחה. מנסיון מי שמשקיע עד הסוף מגיע עד הסוף ומי שמשקיע ככה ככה כנראה שיפול באמצע. בהצלחה.

דינדנוש

New member
מאיפה את יודעת?

אני שמעתי בתחנת ראשון שמדברים על פתיחת קורס חובשים/ נהגים.....

ונגוש

New member
סליחה אבל מי אתה

אם מותר לשאול כי מאיפה אתה יודע מה קורה באשון

דינדנוש

New member
שמעתי...

אני מתנדב במד"א ושמעתי ממשהו שמתנדב בראשל"צ את הנ"ל וגם שבאתי פעם לבקר אותו שמעתי שמדברים ע"ז.

כמה דברים

דבר ראשון אם מישו ידע זה בתחנת ראשון עצמה ולא במחלקת הדרכה כי את הדיווח עושים למחלקה רק בסמוך מאוד למועד הקורס רק לאחר שרשימת החניכים נסגרה דבר שני לא דובר בזמן האחרון על פתיחת קורס שם ככל הידוע לי...

kerendre

New member
ביררתי לגבי קורסים

אני כנראה אתחיל את הקורס הקרוב בראשון (אלא אם כן יקרה משהו ממש חריג , אז אני מעודכנת בעניין, ) חוץ מזה התשובה שקיבלתי מנועם אורלינסקי, היא שבד''כ לא פותחים בסוף השנה קורסים באופן כללי כי התקציב נוטה להיגמר.. (למרות שעכשיו דוווקא התחיל קורס בדן לפי מה שהבנתי)

דינדנוש

New member
אז יש בסוף בראשון?

האם יש קורס חובשים נהגים בראשון מה נועם אומר? ודרך אגב שמעתי אותו מדבר על זה בתחנת ראשון עם אחד הפראמדיקים ועוד כמה שם ודובר על פתיחת קורס, אבל אין לי מושג מי ידריך ומתי זה נפתח.

דינדנוש

New member
אז יש בסוף בראשון?

האם יש קורס חובשים נהגים בראשון מה נועם אומר? ודרך אגב שמעתי אותו מדבר על זה בתחנת ראשון עם אחד הפראמדיקים ועוד כמה שם ודובר על פתיחת קורס, אבל אין לי מושג מי ידריך ומתי זה נפתח.

חחח סבבה יקירה

בתל אביב נפתח באוקטובר קורס אבל יש הבדל בן דן לבין איילון ובמיוחד בין תל אביב....

kerendre

New member
אין קורס בקרוב\

ואולי דיברו על הקורס נוער שנפתח לפני חודש , בנתיים בראשון אין קורס חובשים/נהגים

ונגוש

New member
אז ככה

לגבי ראשון לא נפתח קורס בקרוב למרות שנכונה השמועה שצריך להפתח אבל זה רק שמועה ולא שום דבר אחר ודינדוש מי שזה לא יהיה אני אשמח לדעת מי את/אתה

למעלה