שאלה

Dror Bar

New member
שאלה

מה קורה כאשר אני משחק DND בתפקיד שליט הבמבוך ואני נתקע באמצע בלי רעיונות

Break Dance BoY

New member
אאאאא....

אז כדי לו לחשוב מהר.. ואולי לא מהר.. על רעיון כל שהו.... כי אז המשחק הופך ללא מעניין!... יש לי חבר שהוא עושה לנו משימה שהכל אלתור שם.. {ואנחנו קוראים לה משימה "המשימה שאנחנו צריכחם לסרוד בה", ועד עכשיו לא היה לנו משימה נורמלית} וזה משעמם.!.. :p אז שיחשוב מהר על משימה או על תחילה של משימה...

Naruto007

New member
קודם כל

מה שBDB (קיצור, השם המלא ארוך
)אומר נכון, אסור להתחיל להמציא שטויות-אלא אם אתה מנוסה מספיק כדי שזה לא יהיה מאולץ אלא יפה, כאילו תכננת את הכל מראש. בכלל, כדאי ששה"ם יחשוב על דברים מראש אבל גם יהיה מסוגל להיות יצירתי ברגע-דבר שדורש הרבה יכולת וידע על החוקים ואפשרויות, וזה לרוב בא עם נסיון. לדוג', אני הלכתי עם שני אנשים. נלחמנו בעכביש ענק, שפצע קשה את האורק ששתי הדמויות האחרות (ביניהן אני) שונאות (הוא ניסה להרוג אותי על זה שלא יצאתי איתו). הוא הורעל ולא יכל לזוז, ואחרי לילה הוא גם קדח עם חום. הדמות המרושעת שלי רצתה להשאיר אותו שם למות, והדמות שאיתי הסכימה. השה"ם לא רצה שניפרד, אבל במקום לבקש מאיתנו או משהו עלוב אחר, הופיע על ההר (הינו על הר) treant שדרש מאיתנו לקחת את האורק הפצוע איתנו. כשלא הקשבנו מהר, הוא כרח את אחד הענפים שלו על החבר שלי והעיף אותו (וכמעט הרג אותו). ככה, בלי לעשות משהו מאולץ הוא הכריח אותנו להישאר ביחד.

DIDGIN

New member
בלי להעליב

אבל הקטע עם הטריאנט דווקא כן נשמע די מאולץ...

Dror Bar

New member
עוד שאלה

כאשר באמצע ההרפתקאה המשחק מתחיל להיות משעמם כדי להתחיל חדשה או להמשיך או שיש משהו יותר טוב

Break Dance BoY

New member
..אאא...

מזתומרת משעמם... כאילו האין משימה והשה'ם לא נותן או שאתם חזקים מידי [וכן אומנם זה כל הקטע להתחזק אבללללל אני לא אוהב לשחק דמויות חזקות.. כאילו זה מתחיל ליות קל אלה עם כן יש שהם טוב!].. או שמשימה [מה שאתם צריכים לעשות ניהיה משהמם...

Naruto007

New member
נעלב אני לא

להפך, אחרי ששלחתי את ההודעה הרגשתי שזה נשמע קצת כן מאולץ, אבל קצת קשה לתאר בדיוק את המצב שבו היינו, כך שזו כנראה הסיבה להבדל.

Break Dance BoY

New member
אני חושב..

וזה גם מה שאני עושה.. P: כדי לתתת לשחקנים משהו שלוקח זמן אבל שיהיה מעניין, אתן דוגמא: [אני לא אומר שלשהם לא היה מה לתת אבל זה יופי של דבר לעשות מתי שאין לך רעיונות כי בזמן הזה אתה יכול לחשוב תוך כדי משחק] היה בעיר בעיה של איזה קנופיה שמנסה להתנקש בשגריר אחד.. [לקוח מהמשימה שאני ספרתי בבלוג הראשון!] אז היה מצב שאני הלכתי לי לאיזה פונדק כי הקבוצה לא ידעה מלעשות והיה די משעמם איתם! אז כמו שאמרתי הלכתי לפונדק ובדרך ירוא עלי חץ מורעל אז נחנסתי לפונס כדי שלא יראו עלי עוד חצים והרגשתי שהיה קר לי... אז הזמנתי תה חם.. וקראתי לכוהן היה לא היה שם אז אחד החברים שלי נכנס לפונדק ראה אותי ולכח אותי למקדש אחד ושם אני התחליתי כבר לגסוס [אני = לדמות שלי] והכוהן התחיל לעשות עלי קסמים אבל הרעל כבר התחיל לפעול ווהוא התיל עלי קסמים והיה מתח... בסוף נצלתי אבל מה ... זה לקח לנו את כל הבגישה .. כמעת..

l o r e

New member
תיקון קל

בהתחשב בעובדה שעקבו אחריכם רוב הזמן, וחיכו שתפרדו כדי לתפוס מישהו מכם... זה לא ממש נועד לבזבז זמן.

Break Dance BoY

New member
לא הבנת..

זה לא משנה הסיפור.! זה לקח לנו איזה בגישה שלמה.. ואני לא אומר אין לך מה לתת לנו.. אני אומר שזה אחלה דבר או משהו דומה לזה או משהו בסיגנון של זה... כדי למשוך זמן!

l o r e

New member
שני פתרונות

1. עיכוב של המשימה ע"י משהו טריוויאלי כגון קרב. פיתרון שמומלץ להשתמש בו לעתים נדירות למדי. 2. הכנה מראש של מס' רעיונות, שניתן לשלב בקלות בכל משימה. דוגמאות: - מישהו גונב מהדמויות חפץ שחשוב להן. הגנב יכול לעבוד בשביל האויבים, להיות לא קשור לחלוטין או להיות סתם ילד עני שמחפש קצת אוכל. - התקף של מחלה מיסתורית אצל אחת הדמויות. הסיבות למחלה יכולות לנוע מהרעלה ועד להדבקות פשוטה. כאשר עוצמת המחלה ונדירות הפיתרון יקבעו את כמות הזמן שיוקדש לסיפור. וכו'... העיקרון הוא לחשוב על רעיונות פשוטים, שיכולים לסבך קצת את העניינים, אבל לא לשנות לחלוטין את המשחק, ויקנו לשה"מ זמן לפעם הבאה.

למעלה