שאלה....

dekel555

New member
שאלה....

קאיושין חי משהו כמו 800 שנים?? טוב לא חשוב אני לא יודע כמה בדיוק אבל הוא מבוגר אז מישהו יכול להגיד לי איך זה שאף אחד מהדמיות בסידרה לא הכיר את אחד האנשים הכי חשובים ביקום?! ואותו דבר על דבורה איך זה שאף אחד לא שמע עליו ועל הכוח שלו וגם על הכוח של קאיושין?!

linki252

New member
לפני שגוקו מת, אף אחד לא ידע מה...

הולך בעולם המתים... (אולי חוץ מקרילין, שיאצו ומסטר רושי) אז אולי בגלל זה... וגם בגלל שמי יספר להם? מי? טאול? באבא? מי מכיר את דבורה וקאיושין?

dekel555

New member
כמעט כל היקום!!!

לא יודע מי היה אמור לספר להם אבל אני חושב שזה מפגר שקאיושין לא בא קודם לכדור הארץ (כדי להזהיר או סתם כדי לראות הלוחמים גוקו ווג'יטה וכו'...) כי מתי שהוא בא לכדר הארץ אז הוא אמר לגוקו שמעתי עליך הרבה! או שהוא היה בא לעזור להם בקרבות נגד פריזה האנדרואידים וכו'... אבל זה נשמע לי מוזר שהם אף פעם לא שמעו על אחד האנשים הכי חשובים ביקום! ונגיד המלך קאיו הצפוני הכיר אותו???

gokussj2

New member
הקאיושינים...

כמו שהכוכב שלהם היה נחשב בהתחלה לסודי וקדוש ואף אחד לא יודע איפה הוא כך גם הם היו נסתרים ביקום מאז ומתמיד , קאיושין בעצמו אמר שהוא היה צריך להסתכל יותר על החלק הצפוני של היקום כי היו הרבה דברים שהוא לא ידע לכן הוא גם לא בדק את החלק הזה של היקום עד תקופת בוו כי הוא פשוט לא חשב שיש משהו מיוחד בחלק הזה ורק בוו עורר אותו להסתכל לכיוון הגלקסיה הצפונית כי את בוו הוא הכיר והוא ידע את הסכנות שבכוח העצום שלו. מה גם שהקאיושין הומצא ע"י אקירה רק בסאגות שבאו אחרי האנדרואידים ופריזה כך שהוא לא יכל לדחוף אותו לסיפור בצורה כל כך מושלמת אבל הוא בחר עדיין להכניס אותו לסיפור.

dekel555

New member
כן...

כנראה שזה עוד אחד מהשאלות האלה מהסוג של "זה רק סדרה מצויירת"...

gokussj2

New member
לא זה לא ככה בדיוק...כי עדיין...

ניתן להסביר את זה כמו שאתה רואה בתגובה הקודמת.

למעלה