שאלה! אני עלית ארץ האם שיאים שלי נחשבים לשיאים ישראל או אני צריך לעשות שיא שלי חדש אוד פאם?
E edi etkins New member 11/11/04 #1 שאלה! אני עלית ארץ האם שיאים שלי נחשבים לשיאים ישראל או אני צריך לעשות שיא שלי חדש אוד פאם?
N nikeman New member 14/11/04 #6 שקרן גדול אתה קודם כל עזוב שאתה לא מבריטניה .... חוץ מזה אני פה אלוף ישראל ואני עשיתי 7.20 בגיל 12 - נראה אותך מתחרה עם זה.
שקרן גדול אתה קודם כל עזוב שאתה לא מבריטניה .... חוץ מזה אני פה אלוף ישראל ואני עשיתי 7.20 בגיל 12 - נראה אותך מתחרה עם זה.
K king of the sprint New member 14/11/04 #7 אתם מצחיקים! דבר ראשון אתה מבריטניה? אתה סוס אחי!! ועלאק אתה עשית בגיל 12 7.20 פחח קטעים איתך.. לך תעבוד על אנשים אחרים
אתם מצחיקים! דבר ראשון אתה מבריטניה? אתה סוס אחי!! ועלאק אתה עשית בגיל 12 7.20 פחח קטעים איתך.. לך תעבוד על אנשים אחרים
J jAcObZ New member 19/11/04 #8 אולי הוא באמת? אנשים אולי הוא באמת מuk והשיאים לא נראה לי נחשבים אם עשית אותם לפני שעלית לארץ. תתחרה בתחרויות בארץ ותעשה את השיאים.בהצלחה
אולי הוא באמת? אנשים אולי הוא באמת מuk והשיאים לא נראה לי נחשבים אם עשית אותם לפני שעלית לארץ. תתחרה בתחרויות בארץ ותעשה את השיאים.בהצלחה