שאלה...

the wild wind

New member
שאלה...

קראתי שיש שני סוגים של ציפוריי אהבה.. זה נכון? ואם כן אפשר תמונה וקצת פירוט? (כמה הם עולים ומה ההבדל בינייהם..) תודה רבה :)

the wild wind

New member
איזה מותק!!!

איזה הכי נפוץ? אני רוצה זוג ואני לא יודעת איזה הכי כדאי... המלצות?

174M4R

New member
הכי נפוץ הוא הפיץ' פייס (פני אפרסק)

זה כמו בתמונה שהדר שמה למעלה... זוג פראי עולה 100 שקל אבל אני חושב שאם את לא קונה מחנות (ממגדל פרטי) את יכולה להוריד את המחיר...

the wild wind

New member
אמממ

לא כדאי לקנות תוכים מוחתמים?(אני מקווה שרשמתי נכון) ואיפה אני מוצאת מגדל פרטי?

174M4R

New member
גנסי

תוכים מוחתמים עולים פי 2 או יותר כסף, תוכים מוחתמים יוכלו לאבד את ההחתמה שלהם אם הם יטילו ביצים, וכן רשמת נכון. פורום שמלא אנשים מוכרים שם תוכים. תירשמי ותשלחי הודעה שאת מחפשת לאבירד.

the wild wind

New member
אז לידע כללי..

אתה ממליץ לי לקנות תוכים שהם לא מוחתמים? ועוד שאלה.. אם התוכים לא מוחתמים אני לא אוכל להרים אותם וכאלה? השאלה הכללית שלי היא מה ההבדלים בין תוכים מחתמים ללא מוחתמים?.. תודה

174M4R

New member
כנסי

תלוי למה את רוצה אותם. אם זה בשביל שהם יתרבו אז אני מציע שתקני פראיים. אם זה בשביל לשחק אז מוחתמים. יש מאמר (אני חושב) בפורום על מה ההבדל בין תוכי פראי למוחתם. אבל בכללי: תוכי מוחתם זה תוכי שבגיל צעיר (3 שבועות מקסימום) הוציאו אותו מהתא הטלה ומהכלוב והמגדל האכיל אותו באוכל מיוחד לגוזלים בעזרת מזרק, זה גורם לתוכי להרגיש כחלק מהמשפחה ולהיות רגיל לבני אדם.תודי פראי זה תוכי שפשוט גדל בשבי (או בחוץ) וחיי כל החיים שלו עם ההורים שלו ותוכים אחרים ולכן הוא לא רגיל לבני אדם והוא מפחד מהם. למרות שיש סיכוי שאם תיקחי תוכי יחיד (עדיף בגיל כמה שיותר צעיר) ותשימי אותו בכלוב קטן עדיף בחדר שלך וכל יום תכניסי את היד פנימה לכמה דקות ולאט לאט תקרבי אותו אליו, תוך כמה ימים - שבוע שבועים הוא כבר יתרגל אליך ויסכים לעלות לך על היד ואז יהיה אפשר לגזור לו את הכנפיים ולהוציא אותו מהכלוב. אבל זה בחיים לא יהיה קרוב להחתמה אמיתי שהוא הופרד מההורים שלו כשהוא גוזל!

the wild wind

New member
אז..

אני לא רוצה שהם ייתרבו... אני רוצה מוחתמים.. איפה נראה לך (לכם) שיעלה לי הכי זול?

174M4R

New member
כנסי

כנסי לכאן, תירשמי ותשאלי מי מוחר. בחנויות בדרך כלל אין ציפורי אהבה מוחתמים וגם אם כן זה יעלה יקר מאוד.

the wild wind

New member
טוב זאת השאלה האחרונה..מבטיחה!..

אם אני הולכת לקנות זוג אליי עכשיו מחנות והם לא מוחתמים אז אני לא אוכל להרים אותם (אני יודעת שהשאלה שלי נשמעת טיפשית לאללה)?

D Bowie

New member
זה היד שלך....

ואו זה מרתק בחיים שלי לא ראיתי יד עם גבעת ונוס מלאה...

D Bowie

New member
גבעת ונוס היא הגבעה שעליה

נשנענת האגודל....בכל מקרה זה אגודל מענין כזה...אצבעות מרובעות ולא ראיתי יד כזאת....

174M4R

New member
יש סוגים רבים.

יש: פני אפרסק (peach face) - גוף ירוק וראש אדום לוטינו - גוף צהוב וראש אדום מוקה - כשמו כן הוא.. צבע מוקה פרסונטה - יש מספר צבעים וכמובן שיש עוד מוטציות שאני לא זוכר את השם שלהם.

למעלה