שאלה

שאלה

אני רוצה לגדל עכברים בשביל הנחש, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? שמעתי שצריך להפריד בין הזכר לנקבה בתקופה מסויימת כדי שהזכר לא יהרוג את הוולדים, או שנקבה לא תהרוד את הזכר...? מישהו יכול לעשות לי קצת סדר?

גידול עכברים

קופסה רצוי גדולה,נסורת,מכסה הפוך לבית עם פתח כניסה,מיתקן למים-עולה 10 שקלים בחנות חיות,אוכל יבש שלא יהיה ריח או ליתר דיוק למינימום ריח כגון:לחם,אוכל יבש של מכרסמים שקונים בקיצור כל אוכל יבש...שים זכר ונקבה ותחכה הם יעשו את השאר לגבי הפרדה של הזכר,לא יודע...בקיצור סתכל על התמונה...

עם המיכסה המקורי..

עלה לי 30 שקל קופסה כזאת בהום סנטר...ועל המיכסה אני מניח חפץ מעט כבד.

רק שים לב שהחורים...

שאתה עושה יהיו קטנים,כי אם יהיו גדולים מספיק שיוכלו להכניס את הפה הם יכרסמו...

ma11ohad

New member
עכברים ממש יפים חבל

שהנחש יאכל אותם ): אני רוצה לקנות ממך זוג אם אפשר

shirili

New member
זכר ונקבה

אין לך צורך להפריד זכר ונקבה אצל עכברים אם אתה מעוניין בריבוי שוטף אז תשים לך נקבה אחת עד שלוש נקבות עם זכר אחד. אין לפרק משפחה לעולם. גם כשיש המלטות אין מה לדאוג. מה שחשוב הוא שיהיה להם הרבה מזון ומים. ואם זה להאכלה ואתה רוצה עכבר יותר בריא אז תתן להם ויטמינים וסידן על בסיס קבוע לגורים שבהם אתה מאכיל. אם לא אז אתה יכול לשים על העכבר טיפה של ויטמין שניה לפני שאתה מאכיל איתו את הנחש. בהצלחה

אני לא ממליץ על תוספת של ויטמינים

למזון של נחש כשאין הוכחה שהוא צריך את זה. יש ויטמינים שכאשר הם נמצאים בעודף הם הופכים להיות מסוכנים ולכן עדיף לוותר על התוספת הזאת. כל הנחשים מקבלים את מלא צרכיהם התזונתיים מהמזון ואינם זקוקים לתוספות שונות.

למעלה