שאלה......... מה האיסיקיו של רוני דואני?
א אביטלוש1 New member 5/11/04 #8 איסיקיו של רוני אני אומרת לך שאני יודעת שיש לה אבל אני לא יודעת תמספר
S Sweety Shiri New member 6/11/04 #9 אני אומרת לך שאין לה! אם את ראית אז לא שלה!!! כולם בפורום יודעים שאין לה איי סי קיו, מסנג'ר ושהיא גם לא מסתדרת כל כך עם מחשבים בכלל... ואם את לא מאמינה, תשאלי את רינת ואמירה, הן הכי קרובות אליה והן יודעות את האמת (שאין לה).
אני אומרת לך שאין לה! אם את ראית אז לא שלה!!! כולם בפורום יודעים שאין לה איי סי קיו, מסנג'ר ושהיא גם לא מסתדרת כל כך עם מחשבים בכלל... ואם את לא מאמינה, תשאלי את רינת ואמירה, הן הכי קרובות אליה והן יודעות את האמת (שאין לה).
P perrinat New member 6/11/04 #11 היה לה פעם, מזמן מזמן... לפני שנים רבות.... הוא כבר לא פעיל. אם היא רוצה לדבר איתנו היא נכנסת לפורום או שולחת מסרים.
היה לה פעם, מזמן מזמן... לפני שנים רבות.... הוא כבר לא פעיל. אם היא רוצה לדבר איתנו היא נכנסת לפורום או שולחת מסרים.
ב ביטלית New member 6/11/04 #13 ../images/Emo85.gifממהה.. רוני נכנסת לפה?????????? אני לא ראיתי שהיא כתבה אי פעם מסר... ואם היא כתבה איך קוראים לה?????????
../images/Emo85.gifממהה.. רוני נכנסת לפה?????????? אני לא ראיתי שהיא כתבה אי פעם מסר... ואם היא כתבה איך קוראים לה?????????
H hadshot New member 6/11/04 #12 תגידי לי באמת נראה לך שהיא......... באמת נראה לך שהיא תשב מול המחשב להתכתב באיי-סי-קיו? וגם אם יש לה - היא בטח לא תפרסם אותו ברבים. לימור
תגידי לי באמת נראה לך שהיא......... באמת נראה לך שהיא תשב מול המחשב להתכתב באיי-סי-קיו? וגם אם יש לה - היא בטח לא תפרסם אותו ברבים. לימור
א אביטלוש1 New member 6/11/04 #15 איסיקיו של רוני את צודקת ב-100% אבל מישהו אמר לי שיש לו והוא בטח לא יתן לי אז איך תסבירי את זה(אולי הוא משקר ואולי לא)
איסיקיו של רוני את צודקת ב-100% אבל מישהו אמר לי שיש לו והוא בטח לא יתן לי אז איך תסבירי את זה(אולי הוא משקר ואולי לא)
נ נועה דואני New member 6/11/04 #16 טוב../images/Emo99.gif את יודתע מזה כשנמאס להסביר למישהו משהו |!! אם כן רדי מהעניין ותהני בפורום שלנו אם לא אז התושבה היא לא הבנת כבר מכל ההודעות הקודמות אז דיי
טוב../images/Emo99.gif את יודתע מזה כשנמאס להסביר למישהו משהו |!! אם כן רדי מהעניין ותהני בפורום שלנו אם לא אז התושבה היא לא הבנת כבר מכל ההודעות הקודמות אז דיי