שאלה

• פותח הנושא Mehe
  • פורסם בתאריך

Mehe

New member
שאלה

אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני כבר משתגע אז תנסו לעזור: יש איזו סדרה מצויירת מלפני 10-15 שנה, שממנה אני זוכר במעורפל דברים מעטים; בפתיח נראה ילד (אמיתי) משחק במחשב ואז יש ברקים ופיצוצים והוא נשאב לתוך המשחק מחשב שהוא משחק בו, כאשר הוא הופך להיות הנסיך שצריך להציל נסיכה, יש לו עוזרים שאחד מהם הוא מין דמוי קופידון כזה (מעופף עם חץ וקשת) והאויבת היא כמו מין מסטיק ורוד מתוח עם שפתיים בתוך מיכל זכוכית ולה שני עוזרים שכל מה שאני זוכר שאחד מהם הוא חציל. אני מקווה שאתם לא חושבים שאני איזה חולה נפש אבל תודו שלא יכול להיות שהמצאתי את כל זה לבד.

B a m B a m

New member
אימאלה אני מפחדת !!!!

אני לא רוצה לראות את האויבת שעשויה ממסטיק ורוד!!!! ספיידי בוא להציל אותי!!!

gloria23

New member
../images/Emo6.gif

חחחח גם אני לא רוצה לראות את האויבת הזאת....ואין לי מושג מה זה הסדרה הזאת..ד"א , אנחנו בקטע של נוסטלגיה והכל, מישהו זוכר סדרה בשם קיפודינה בערוץ הילדים, על קיפודנת שמנסה לעבור את הכביש??? חחחחחחח

dndboy

New member
../images/Emo15.gifטאטאטאטאה[?] איזה עוד קריאת

קרב אני אגיד?

Evil Beast

New member
כוח וידאו?

אמ זה זה, היה גם כדורסלן, וזה לא היה חציל, זה היה עגבניה.

Mehe

New member
קפטן אן?

לא נשמע לי מוכר... יש עוד פרטים שאתה זוכר על הסדרה...?

*אהמ* את *אהמ*

אממ.... כן... השיר מתחיל ככה- ''אשף המשחקים וכלבו הנאמן חזרו למשימה...'' ואני חושבת שקוראים לילד קווין, והרעים הם אמא מוח מלך היפו, ולנסיכה קוראים לאנה נראה לי... מאה אחוז זה זה.

Mehe

New member
או קיי...

זה בהחלט מצלצל לי בפעמון... אם את יודעת על מקום שאפשר למצוא בו חומר על זה אני אודה לך מאוד... עזרת לי מאוד אין לך מושג

dsa100

New member
בבקשה (GOOGLE אומר לך משהו?!?!)

http://ucnhp.tripod.com/main.html

dndboy

New member
../images/Emo103.gif100%כוח הווידאו חח עדיין יש

לי קופסאת נעליים של זה =) (כמובן שהנעלים מזמן הושמדו =[)

dsa100

New member
קפטן N זה לא כוח הווידאו

זה שני סדרות שונות, קפטן N זה סידרה מימי הניטנדו העליזים על דמויות שהיו במשחקים כוח ווידאו זה משהו אחר לחלוטין

למעלה