שאלה...

b e n

New member
שאלה...

נניח וקיים באיזור מגורים פאב כל-שהוא, ונגדיר גם שהמקום חדש. הפאב בשעה 2 לפנות בוקר ממשיך להשמיע מוזיקה בקול, והמון בתים שכנים שומעים את הרעש. אני יודע שבמקרה כזה פונים למשטרה, אך שאלתי האם אפשר למשא"ז יש זכות להפסיק את הפעילות של הפאב, כלומר הפסקת המוזיקה ? או שאת הדבר מוסמכים לעשות שוטרים בלבד ? תודה רבה
נ.ב. השאלה נשאלת על מקרה אמיתי, אחריי שייעצו לפנות לקצין המשא"ז באיזור שיטפל. (בנוסף לכך שהמשטרה עצמה התערבה בנעשה).

ה דרומי

New member
הקמת רעש אחרי שעה מסוימת לא זוכר

בדיוק את השעה אבל עם נגיד אחרי השעה0:00 בלילה צלצל 100 ותסביר להם שיש רעש מכיון כזה וכזה ושאתה מבקש שישלחו ניידת . זו רק
בלבד.

b e n

New member
אבל...

הסברתי שאני לא צריך את החלק הזה. ראשית השעה המותרת היא 23:00. שנית, אני ביקשתי מידע אודות המשא"ז, ולא סתם.. פירטתי בהודעה הראשית. תודה בכל מקרה ה דרומי.

alondr

New member
ברמת העיקרון מתנדב קלאסי

לא מוסמך לטפל בהקמת רעש - אבל מה לעשות בזמנו שלא היו אצלנו בעיר ניידות פנויות - והייקים הזקנים בנהריה רוצים לישון בשעה 22:01 היומנאית הייתה שולחת קלאסי לטפל בזה - לפעמים הייתה מספיקה שיחה של שתי מילים והרעש היה נפסק- במידה וזה לא עזר -מזמינים ניידת סיור ולהם יש גם דוחות של איכות הסביבה ודוח על רעש הוא דוח של 3000 ש"ח... והם כבר היו סוגרים את הטיפול

שוטר82

New member
ברמת העיקרון המשא"ז יכול להפסיק

אבל אם הוא מגיע לזירת האירוע של הפאב- הייתי מציע לאותו מתנדב להיכנס עם עוד שוטרים שלא יהיה באלגן או משהו כזה. ובן מכיבוי אש מה נשמע איתך אחי? בכל אופן הייתי מציע לך להיכנס לארכיון ולמאמרים שאלות נפולות וכדומה שתבין על מה מדובר אם אתה צריך אתה יכול לשאול אותי בICQ 239067303 או מסנג'ר [email protected]

b e n

New member
מפורום כיבוי אש..

אני לא בכיבוי.
בקרוב מד"א.

שוטר82

New member
חחחחחחחח מה קרה? ל מה לא?

אין אצלכם התנדבויות? תתנדב למשא"ז יש לי חבר- שמתנדב בכיבוי אש בראשון משא"ז ומשא"ז אשכרה הילד מורעל

b e n

New member
טוב.. לא להיסחף.

אין לי יותר מדיי זמן לכ"כ הרבה דברים. אחרת - בכיף. שנית, אם תעקוב בפורום כבאות ומניעת דליקות תראה שרק היום דיברנו שם על כך שלא נפתח קורס מתנדבים בחיפה, לנוער. ואחרון חביב.. יש רע במד"א ?

שוטר82

New member
ניסית לדבר עם חזי לוי?

הוא היה מסייע לך חזי לוי בנאדם זהב אני מכיר אותו מהפורום עוד שטפסר גרשון מכיבוי חיפה היה בחיים הפורום היה עוד עם כל החבר'ה של ת"א ראשון והמתנדבים במחוזות- אז הפורום הזה היה מצוין- היו דיונים חבל לך על הזמן דיונים מצויינים העלו תמונות מאמרים ערן (מנהל הפורום) עשה את הפורום הזה כמצוין- ואני מכיר את ערן לא מהיום כמה שלכלכו עליו הוא נשמה טובהכמה פעמים עזר לי ואני עזרתי לו. רק תבין הוא מנהל עוד 2 פורומים -מתגייסים ותחבורה ציבורית. שזה קריעת תחת אבל מסתדר לו מצוין- תראה את פורום מתגייסים הם הגיעו לרמה שהם הגיעו ל2000 עמודי פורום שזה השג א ד י ר . ככה צריך להיות. לגביך חבל שאתה לא מדבר עם חזי או לפחות תקבע פגישה עם מפקד התחנה שם שיכול לסייע ולהריץ את הפרוייט הזה שיהיה עוד מתנדבים לכיבוי אש סך הכל כולנו כמו משפחה המתנדבים ככה אני חושב וככה אנשים אמרו לי. בכל אופן- בקשר מד"א אפ אתה אוהב את זהב אז לך על זה ואני מאחל לך הצלחה מכל ליבי טוב לדעת עזרה ראשונה- יש לי דוד שהוא נהג אמבולנס באחד הקיבוצים בצפון- ומנכ"ל מד"א אורי זוהר ידיד משפחה קרוב שלנו.. אם אתה צריך חומר(גם לבן
) בייתי מציע לך לחפש באתר של מד"א 101 זה פורומים. ותשאל פה בפורום צוותי חירום. יאללה ביי

b e n

New member
../images/Emo4.gif

אבל דיברתי עם חזי.. לא הכל כ"כ פשוט כמו שאתה מציג אותו. הבעיה היא עם הביטוח של המתנדבים, ולכן לא נפתח קורס.

מתנדב

New member
זכור לי כשהייתי בקלאסי

היו שולחים אותנו לפעמים להקמות רעש כגון פאבים, או סתם איזה חינגה שהיו עושים בבית, והיינו מגיעים למקום, לפעמים הם היו מפסיקים את האירוע, ולפעמים לא, ואז במקרה כזה רק שוטר מוסמך לתת דו"ח על זה, ואם אני לא טועה אפילו היח"מ לא נותנים דוחו"ת על הקמות רעש...

simha10

New member
מתנדבים לא יכולים לרשום דו"ח.

דו"ח איכות הסביבה לרעשים בשעות מאוחרות מצריך קורס, ככל הידוע לי לא יצאו מתנבים לקורסי איכות הסביבה אלא במרים ספציפיים בודדים ומיוחדים. אז אם כך רק שוטרים נותנים דו"חות מהסוג הזה.

Super Go

New member
אסור למתנדב להכנס לפאב ולהפסיק הרעש

לך כמתנדב קלאסי אסור להכנס לא לדירות ולא לעסקים גם אם זה רק אירוע של הפרעת מנוחה. נכון שבפועל ניידות הסיור שמוצפות באירועים מסתייעות בקלאסי להפרעות מהרחוב, אך לדירות ועסקים אסור. מה גם, ששוטר יוכל לרשום לאותו עסק דו"ח חטאים, וככה בעל העסק יזכור להשאיר את מוזיקה על ווליום סביר לאחר השעה המצויינת.

i need money

New member
שמע בן אחי...

אירוע כזה נקרא הפרעת מנוחה מתוך עסק משא"ז שבזמנו היו יכולים לטפל באירועים הנ"ל כבר לא יכולים כי קצין אק"מ החליט שכך טוב בגלל מגע פיזי בין המרעישים למתנדבים עקב התחכמויות.. במקרה זה תקשר 100 או שתפנה להגיש תלונה בתחנת המשטרה הקרובה לביתך ותסביר להם שזה באופן קבוע כך ושיטפךו עם לא אז תלכו כמה דיירים ותפנו לעיתון המקומי או לאחד מהעיתונים הידועים רק כך תיהיה תשומת לב.. שמחתי לעזור.

למעלה