שאלה...

double M

New member
שאלה...

יש לי בערך שלוש הופעות של הדגנחש שאני משער שתרצו. לאיזה אתר אני יכול להעלות את הקבצים בחינם? משהו נוח... דרך אגב, ההופעות: הופעה מלאה בבארבי ת"א, מתחילת סיבוב ההופעות של "לזוז". (לא רשום לי הסטליט) הופעה קצרה בבית הספר "דרור" באירוע הצדעה למתנדבים. 1.פתיחה (1:10) 2.סוד ההצלחה (4:17) 3.דיבורים (1:10) 4.לא מוותר (5:28) 5.מזמינים אתכם לזוז (4:11) 6.דיבורים 2 (1:11) 7.מספרים (4:40) 8.לא פראיירים (5:31) 9.אף אחד (5:19) 10.סיום (0:14) הופעה קצרה בפסטיבל "בראשית": 1. סופר נינטנדו - פתיחה (4:53) 2.לא מוותר (6:06) 3.שלום סלאם פיס (5:33) 4.הווליום עולה (6:07) 5.קטע מעבר (4:32) 6.אף אחד (5:04) 7.אם רק תאמרי - חידוש (5:12) 8.סיום (0:57)

FunkyGiraffe

New member
יש לך את ההופעה בבראשית?

אני חושק בה יותר מנואשות למעלה משנה וחצי צור קשר בהקדם - מסנג'ר - [email protected] אייסי - 92730236 מסרים אפילו אני גם אסביר לך לאן אפשר להעלות. ולכל המאנאיאקים שמחפשים אותו ואת בעלי ההופעות - זה חוקי למהדרין. לא יצא ע"ג מדייה ולא הופץ ברבים, חוקי חוקי, עד שיצא דיוידי שמכיל אחת מההופעות האלה זה חוקי למדי. באופן אישי אני מחזיק על המחשב מעל 50 הופעות של הדג.

FunkyGiraffe

New member
את שקט, את לא יודעת איזה תמורה הוא

הולך לקבל על ההופעה מבראשית
יש לי שניים ממה שהוא ציין ואת זו מבראשית אני מחפש מעל שנה

אתה רואה אתה צריך לעבור אצלי

שיעורים (נכון מתן????
- למדתי מהטוב ביותר) מתן הציע לך ח-י-נ-ם הוא לא רוצה תמורה.... בלי תמורה .... חינם.... למה אתה סתם מציע???? עכשיו הוא ינצל אותך חחח....
מתן!!! - חצי מהכסף אליי!!!

double M

New member
אני לא חושב ש...

יש לך את ההופעה שיש לי מהבארבי, אולי אחת אחרת. וההופעות לא נמצאות על המחשב שלי, הן יהיו אצלי בימים הקרובים.

double M

New member
למה נראה לכם שפתחתי את השירשור?!

אני מחפש מקום להעלות את הקבצים, אין לי כוח לשלוח לכל זב-חוטם. תנסו לעזור, תודה...

למעלה