בקשר לmade לר הבתני מה הקטע שג'ואל כל הזמן לובש בגדים שלהםזאת החברה שלו או משו כי בלייפ סטייל יש ממש פרסות לזה איפה אפשר להשיג את הבגדים של made, יש לזה אתר? או אתר שיש את זה בו?
עוד מישהו שמכיר את הוט טופיק מלבדי? נו שיט!! (אאוץ' כואבת היד...נפלתי תוך כדי סלייד בסטפס...) בכל מקרה, כשהייתי בסנטה מוניקה הייתי שם: חנות הוט טופיק....אין מילים בפי לתאר את ההרגשה המקסימה של רק לנשום את אויר החנות הזו..... למי היתה הארה כזו? באיזה מדינה ומתי? הייתי שם בקיץ 2003...וכל פעם אני משחזרת את החוויה בראשי, ביקור באתר תורם!
היית שם??????????.. מזה שנה או יותר אני חולמת להיות שם למרות שכולם אומרים שזה חנות של פוזרים וכאלה אבל כמה גולגולות יש שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם *מתפגרת* גררר יש לי תקייה מפוצצת בדברים שווים משם
אני חוסרת מביצפר ואמא שלי אומרת שיש לי הפתעה בחדר... אני נכנסת ומה אני רואה??!? *טאדםםםםםם* ההסוטשריט הגיעעעעעעעעעע! הואהגיע! ואני לובשת אותו עכשיו! אפילו שחם! חעחעחע! יש לי סווטשירט של גוד!!!!! זה בערך זה .. רק שאצלי השרוכים יותר יפים חעח
המוח וביקשתי מבת דודה שלי שתשלח לי משהו!..*מקווה שיגיע =(* אממ..הוסיפו באתר הרשימי 2 קליפים כזה שמסכם את השבוע/שבועיים הראשונים אחרי שהם הוציאו את TCOL&D->זה חמוד+! והוסיפו קצת תמונות! אבל לא משהו..=\