שאלה ...

Snoopyz

New member
שאלה ...

רציתי לדעת,האם לימודים לתואר ראשון ,באוני' מלמדים לעומק את שפת c++?? (במדעי המחשב כמובן) השאלה נובעת מכך שאני עדיין לא סטודנט,אני בשלב של לחסוך כסף ללימודים. אני עם ידע ב: C# ו ASP.NET ו SQL. האם להמשיך וללמוד את c# כדי לצבור עוד ידע ,ואז לקחת בחשבון שבלימודים אני ילמד עוד שפה,ואז אני ידע 2 שפות עיקריות. או ללמוד c++????

hadasco

New member
דעתי

שתי השפות באופן עקרוני דומות. ההבדל המהותי הוא שב-c++ ניהול הזיכרון כולו באחריות המתכנת. (מה שב- c# קורה פחות כי יש שם באופן דיפולטי גארבז' קולקטור) אז את הקונספט של ניהול זיכרון כדאי לך לדעת. בכל מוסד אקדמאי תוכנית הלימודים שונה. לכן יכול להיות שכבר בתחילת דרכך ילמדו אותך את זה ויכול להיות שלא. מה שכן זה מאוד קל ללמוד לבד שפות שהן דומות לכן אם יש לך זמן פנוי למה לא בעצם?

Snoopyz

New member
הבנתי...

כי אני חשבתי לשים את c++ בצד,ולמשיך עם C# וללכת לכיוון JAVA או Assembly (למה אסמבלי? כי זה מענין אותי מאוד...) אבל אם ילמדו אותי בכל מקרה c++ אז למה שאני ילמד לבד?? הרי את c# ואתjava לא ילמדו אותי באוני' סביר להניח,או רק באיזה קורס שאני יצטרך לקחת בסוף...אז מה את אומרת????? אוף אני שונא החלטות כאלו...

eyali26

New member
לתשומת ליבך

באוניברסיטה לא מלמדים שפות... זאת לא המטרה... אין ספק שהעבודות מבוססות על שפה זו או אחרת וכך לומדים להכיר את השפה... אבל באופן עקרוני, אין מטרתה של האוניברסיטה ללמד שפה אלא היא מלמדת עקרונות ושיטות וכל מיני דברים כאלו ואחרים היכולים לבוא לידי תרגול ולמידה דרך שפה כזאת או אחרת...

hadasco

New member
לא הובנתי כראוי

כל אוניברסיטה מלמדת בעזרת שפות אחרות. אני לא יודעת איפה אתה הולך ללמוד וכנראה לא מה מלמדים שם. באוניברסיטת בן גוריון מלמדים רוב התואר עם ג'אווה ואחר כך c++ אבל זה ספציפי לבן גוריון. אין באוניברסיטה קורסי שפות טהורים.

Snoopyz

New member
אוקי...

הבנתי. תודה רבה..נראה לי שאני אמשיך עם הDot NET כאילו C# .... ונחכה עד האוני' ואז אני יחליט מה תיהיה השפה השניה שלי\או שמא שלישית כבר

למעלה