שאלה

cool miki

New member
שאלה

אני בכיתה י', ובשנה הבאה מארגנים את המסע לפולין.... ואין מצב שאני יכולה להרשות לעצמי את הנסיעה הזו, כי זה נורא יקר... אז רציתי לשאול אם אפשר לקבל מלגה או משהו כזה... כי אני ממש אבל ממש רוצה לנסוע, אני מחכה לזה מכיתה ז', אבל אני לא יוכלה להרושת לעצמי את זה, ואני לא רוצה שזה מה שיפריד ביני לבין הנסיעה.

עד כמה שידוע לי

יש בתי ספר שנותנים מלגות, אבל הן ממש קטנות, לא של כל הסכום. אני מציעה לך לעשות מה שרבים אצלנו עשו-עבדו כמו מטורפים כל הקיץ... יש לך זמן, תתחילי בייביסיטינג וכאלה, אולי בקיץ הדרכה בקייטנה...זה אפשרי, ואז תבקשי מלגה... בכל מקרה, בהצלחה

LadySpeedStick

New member
../images/Emo45.gif

תעבדי. יש לי בן דוד שלומד בישיבה בצפון הארץ ובאופן קבוע שכבת י', כל שנה, מפעילה את קיוסק ביה"ס וככה כל תלמיד מממן לעצמו את הנסיעה לפולין. אני מניחה שהם לא מרוויחים את כל הסכום אבל יותר מחצי בטוח. בכל אופן, את יכולה לעבוד מעט במשך השנה ולעבוד קצת יותר קשה בחופש הגדול ולחסוך לך חלק נכבד מסכום עלות הטיול (אולי אפילו את כולו). מאיפה את בארץ?

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif אהלן מיקי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה. מלגות פה תפני לכמה שיותר, אולי מישהו ייתן..

מה שניתן לעשות

אפשר לקבל הנחות מהבצפר ואצלנו היו ילדים שקבלו תרומות לנסיעה. מצאו לכל ילד שהמצב סוציואקונומי נמוך תורם. יותר מזה יש לך את כל החופש הגדול לעבוד.

danazi

New member
תקשיבי

אנחנו אישית בבית ספר שלנו קיבלנו מלגות גדולות אני משלמת רק 500 שקל! את צריכה לבדוק את זה עם הבית סםפר שלך

למעלה