שאלה..

ofrikit

New member
שאלה..

בחירות למועצת תלמידים מי מתכוון (וברצינות!!!) להתמודד? ולהשקיע בין השאר... מי שכן שיעשה

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo45.gif

אני רוצה.. כבר משנה שעברה רציתי אבל המועצת תלמידים הזויה ואין לי מושג מה הולך שם ואם סתיו ויינברג שם אז זה אומר משו גם על האופי של מועצת התלמידים.
עד שלא יעשו בחירות הגיוניות אנלא מתעסקת בזה

Tree Hugger

New member
זה בגלל שהמועצת תלמידים שנה שעברה

הייתה לכל הילדים שלא הייתה להם זירת התנדבות... הייתי רוצה להיות במועצת תלמידים, אם לא ידונו שם כל הזמן על פינה חוקית למחששה :O

ofrikit

New member
יופייי

אופיר אני שמחה שאת תלכי.. ד"א יש בחירות אז כול מי שרוצה שיבוא ביום ראשון להרשם ולילך אל תעשי הכללות כי זה מעצבן אותי,היו שם כאלה שלא עשו כלום ותתפלאי גם יש כמה שהיו שם כי זה באמת חשוב להם! ואל תדברי שטויות שאין לך מושג מה את אומרת,כמו השטות על המחששה...

R a a B

New member
למרות שזה לא קשור לשאלה שלך

סתם התחשק לי להגיד אם כבר העלת את הנושא של מועצת תלמידים היום כזה שי שואל את דניאל: "מה זה? איפה היית בשיעור הסטוריה?!" אז דניאל עונה: "אה הייתי בישיבה" אז אני צועק: "ישיבה?! יא סרבן!" אבל אף אחד לא שמע אותי. למרות שזה לא כזה מצחיק.

ofrikit

New member
ועוד משו דניאל רבינא!!!!

אל תבחר באפחד כי הבטחת לו... אנשים נו באמת למה לבחור במישו רק כי הוא חבר שלך זאת דרך ממש ילדותית ולא הוגנת לכאלה שבאמת מגיע להם! (אני לא אומרת שזה מה שעשית כרגע סתם הזכרת לי..) בקיצור למי שכן חשב להצביע למישו רק כי הוא חבר שלו אני מציעה לא לעשות את זה ואם מעניינת אותכם את הדיעה של האנשים תבואו ותשאלו אני בטוחה שכל אחד שמתמודד וחשוב לו באמת יישמח לענות על זה.. אני גם מצד שני חושבת שהגיוני ביותר להצביע לחבר שלך שאתה יודע שבאמת מגיע לו להיות במועצת תלמידים כי הוא מסוגל להרבה,אז דבר אחרון תזכרו שאפחד לו רואה למי אתם מצביעים ורק המורים אחראים לבחירות הלתמידים לא קשורים,אז קחו את זה לצומת לבכם ו.. אמ אמ אמ מה עוד רציתי להוסיף?!?! אה כן,ישלכם אפשרות להצביע לחמישה אנשים בפתק אתם לא חייבים בדיוק 5 אבל יש לכם עד 5 אנשים. תרשמו אם אתם חושבים שמגיע לכם!! (תעמולה משו חח)

ofrikit

New member
וואי יצא לי קצת לא הכי מובן

טוב נו בקטנה..חח מתנצלת:)

the xecutioner

New member
חבר'ה, יש ביום חמישי הזה בחירות

למועצת תלמידים - לאחר שככה הכריעה המועצה עצמה ועוד כמה לא קשורים - ביום ראשון תהיה קצת הסברה בכיתות ויְתָלֶה בריסטול בכניסה לערבה (סטייל הבחירות של הי"בניקים) שיהיה שם עד יום חמישי. מי שבאמת מעוניין יוכל לכתוב את השם שלו, והבחירות יערכו ככה שכל אחד יוכל לבחור 5 אנשים (כדי שתהיה התפלגות שווה). ולמי שאמר שאם סתיו ויינברג שם אז הוא לא - מה לעשות, השכבה הזאת כמו כל שכבה כוללת בתוכה חתכי חברה שונים ומגוונים ומן הראוי שלכל אחד מהם יהיה נציג במועצה, ככה שאני דיי בטוח שסתיו או איזה נעל אחרת תהיה במועצת תלמידים, ובצדק. יומטוב :)

YaLdoNet 4 EveR

New member
זאת הייתי אני

והתכוונתי לזה ילדה שצועקת "המפקדת אנלא יכולה לשכב ככה.. זה מכאיב לי בציצייייי" בגדנ"ע היא פשוט בושה לעם ישראל וליהדות כולה ולמועצת תלמידים בפרט בלע?

די כבר עם זה...

את צריכה להבין שמישהי שאתה רואה כ"שטחית" ו"פרחה", יכול מאוד להיות שרואה אותך בבדיוק אותו מובן...ולא רק היא...

אז לך (או לאף אחד אחר) את הזכות

לחשוב שהשתתפותו של מישהו במועצת התלמידים מסמלת שהמועצה "שטחית" ו"נמוכה".

YaLdoNet 4 EveR

New member
יש לי זכות לחשוב מה שבא לי,

זה א'. ב', למה אכפת לי (או לסתיו) מה חושבים עלינו? ולא אמרתי שההשתפות של סתו מסמלת משו על המועצה, אמרתי שזה מבייש שמישהו כזה נמצא ב"נבחרים" של השכבה. וזאת דעתי, ואם אתה מעוניין לחלוק עליה אתה מוזמן לא לעשות זאת. כי זה לא מעניין אותי.

למעלה