שאלה... מישהו יודע מה מספר הפרק כשקלסו מפחד להיכנס לבית הספר לשוטרים?
S shaulv New member 17/10/04 #1 שאלה... מישהו יודע מה מספר הפרק כשקלסו מפחד להיכנס לבית הספר לשוטרים?
I I lOvE cAkE New member 18/10/04 #2 תפרטי... =) כאילו... מה עוד קרה??? מסתומרת פחד להיכנס לבי"ס לשוטרים...??? תני עוד פרטים...
S shaulv New member 18/10/04 #3 קודם כל אני בן... זה היה פרק שבו רואים אותו נוסע לאקדמיה וכולם צעקו לו שהוא נכנס "I LOVE YOU"ג€.ואז גם פז אמר לו גם אבל ברצינות.אני יודע שזה הסבר מעורפל אבל אף אחד לא יודע על מה אני מדבר?
קודם כל אני בן... זה היה פרק שבו רואים אותו נוסע לאקדמיה וכולם צעקו לו שהוא נכנס "I LOVE YOU"ג€.ואז גם פז אמר לו גם אבל ברצינות.אני יודע שזה הסבר מעורפל אבל אף אחד לא יודע על מה אני מדבר?
L L i l A L o New member 18/10/04 #4 זה בתחילת העונה השישית.. אם אני לא טועה. אבל לא ידועת מה המספר..
C cardboardman New member 19/10/04 #7 בבקשה.. רק שאלה.. מה תעשה עם המידע הזה? הרבה אנשים שואלים באיזה פרקים קרו כל מיני דברים ואני לא מבין למה.. סתם מעניין אותי
בבקשה.. רק שאלה.. מה תעשה עם המידע הזה? הרבה אנשים שואלים באיזה פרקים קרו כל מיני דברים ואני לא מבין למה.. סתם מעניין אותי