שאלה

אייבורי

New member
שאלה

האם אתם אוהבים להכין את הציוד שלכם או לקנות מוכן ואלגנטי יותר ? האם תעדיפו חבל על פני אזיקי עור האם שוט זנבות מהודר (כן שכנה) או צינור גומי פשוט ? לדעתי זה קצת כמו אוכל, מי שאוהב לבשל יספר על העונג שבעשיה והטעם האחר הביתי של מעדניו, אחרים יהללו מסעדה. אני אוהב לבשל, אוהב את הפשטות של הדברים, מעדיף להכין לבד, נכון שזה לא אלגנטי כמו של המקצוענים, אבל לי זה מרגיש ביתי.

Master Eagle

New member
גם וגם

יש לי גם מזה וגם מזה. יש דברים ייחודיים שאני מכין ויש דברים שקניתי מוכנים. יש דברים שאי אפשר להכין לבד. למשל שוטים (רבים של שוט...חהחהחה) בדרגות קושי שונות, פלאגים למיניהם וכו'.

אייבורי

New member
מסכים

אבל מה יותר אוהב מה מרגיש לך הכי נעים ? או שהכל תלוי בסאשן שאתה מכין.

Master Eagle

New member
לא חושב שיש כאן ענין של יותר אוהב

לכל כלי יש את הזמן והשימוש המתאים לו וההנאה היא בשני המקרים זהה. ברור שכאשר עושים משהו לבד, וזה יצירתי, ואח"כ כשמשתמשים בזה וזה מצליח זה מאד מספק. אבל ההנאה היא תמיד מהסה"כ ולא מאיזה משהו נקודתי. בכל אופן ככה זה אצלי

גם וגם :)

לאחרונה גיליתי יופי של דברים שנעשים באהבה ע"י אחרים (ורגע שאני אבין.. זה אומר שאתה לא רוצה לשחק לי בשוט)

Master Eagle

New member
רגע רגע!! השוט זה הצעצוע?

ואני חשבתי דווקא שהצעצוע הכי נחמד זה מה שהשוט מסתיר....עם זה הייתי שמח לשחק!

שנייה תן לי להסמיק לרגע ../images/Emo9.gif

תזהר בסוף אני אקח אותך ברצינות

לפעמים יש צורך בספונטיניות וכאן בא

לידי ביטוי האילתור הישראלי ,מכנס הופך לחבל ,חולצה לקשירת עינים , חגורה ל,,,,,,,,חגורה וכו וכו הכי אוהב לחפש במחסן כלים שלי משם מקבל הרבה רעיונות ואביזרים .

cruise

New member
גם וגם

אני גם אוהב להכין לבד, וגם אוהב להשתמש בציוד מקצועי שהכין בעל מקצוע מיומן. רגע, אופס במקרה שלי זה אותו דבר.. איזה בעסה

למעלה