שאלה!

yar37

New member
שאלה!

אולי תוכלו לעזור .. אפשר למצוא באינטרנט תרגומים לסדרות? אם כן, איפה? תודה

אבל זה הורדות..../images/Emo105.gif

וכדי להשיג את התרגום צריך להשתמש בתכונות הלא חוקיות וכו'... בכל מקרה,לא ממש בטוחה שיש בכלל תרגומים..

LillipooT

New member
אני לא בטוחה אם זה חוקי.. ../images/Emo60.gif

או לא, אבל בכל מיקרה אין לי מושג

נצלש- שחטו את המוזיקה בDVD!!!!!!!!!

אוקיי.. אני לא יודעת מה אתכם, אבל חלק גדול, ענק , עצום מהסדרה לפי דעתי הוא המוזיקה... ואני עכשיו הסתכלתי באתר המוזיקה של הסדרה(אני משערת שכולם מכירים-dawsonscreekmusic.com- מי שלא מכיר שיכיר ומהר כי האתר מדהים) ויש שם פירוט של השירים ששונו בDVD בגלל בעיות של זכויות יוצרים... וזה פשוט נורא!!! בעונה הראשונה לא שינו כלום(תודה לאל) אבל החל מהעונה השנייה.. זה פשוט נורא.. עמדתי ברוב השינויים בעונה השנייה והשלישית.. אבל שראיתי חלק מהשירים שהוציאו מהעונה ה4 אני נשבעת לכם שהתחלתי לבכות... חלק מהשירים הכי יפים והכי משמעותיים בסידרה!!! את רוב הממש ממש חשובים השאירו.. אבל יש שם המון שפשוט שחטו אותם ללא הכר.... אני ממש חושבת שיהיה לי קשה לראות חלק מהסצנות האלה עם מוזיקה אחרת.. בלעעעעעעע זה נוראי!! :( הוציאו את this years love!!! ואת color blind!!אהההה....... אה.. סליחה על ההתפרצות פשוט הייתי חייבת לשחרר קצת עצבים אחרי שראיתי את זה.. וחשבתי שאתם אולי תבינו לליבי :)
- אני מדליקה נר לכבוד השירים שנחטפו באכזריות מפסקולי הDVDים... יהי זכרם ברוך.

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחח

את צודקת, כולנו מכירים בחשיבות השירים בסדרה. אבל אין לך את זה מוקלט? עדיף זה מאשר דיוידי

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo66.gif

הורידו את this year's love?! זאת פשוט חוצפה!
הסצינה הזאת לא אותו דבר בלי השיר המדהים הזה! אז מה יש במקום? שמו שיר אחר או שפשוט אין שיר בסצינה הזאת?

שמו שיר אחר.. בהכל שמו שירים אחרים

אבל זה עדיין אל אותו הדבר... וברור שיש לי כמה פרקים מוקלים אבל לא את כל הפרקים של כל העונות!:( וחוצמזה דיוידי זה הרבה יותר נוח.. ככה אפשר לעשות מרתונים מטורפים בלי לקום מהמיטה:) (כמו שאני עשיתי ביום כיפור.. עם העונה ה1)

זה באמת אסוון!!../images/Emo105.gif

כי רוב השירים כל כך משלימים את הסצנות שזה כאילךו ישנו את מה שהם אומרים!!!!! ואת this years love???? יו! זה ממש מממש ממש נורא!!!

למעלה