שאלה

• פותח הנושא parw
  • פורסם בתאריך

parw

New member
שאלה

האם למהנדס הביורפואי יש ביקוש בשוק?ועד כמה הביקוש הזה גדול?אם מישהו יוכל לצרף כתבות או אתרים העוסקים בשאלות שלי אהיה אסיר תודה

parw

New member
אוףףף

אני כבר לא יודע מה לעשות אנשים אומרים לי תיכנס לביורפואה אתה תמצא ציק צאק ואחרים אומרים לי המקצוע עדיין חדש ולא ידוע אז יהיה לך קשה למצוא עבודה והפרופסורים של תל אביב שהצעת לי מכון הדסה לדבר איתם אמרו לי שיש ביקוש למקצוע ועכשיו את אומרת לי שלא ויש גם את הכתבה הזאת בטכניון אנא קראו ותגידו לי מה דעתכם ומה עליי לעשות??(הכתבה התאריך 27.6.04)

stkachov

New member
אם אתה טוב

אתה תמצא עבודה. הפקולטה היא מאוד יוקרתית מבחינת הסכם, והבוגרים שלה איכותיים מאוד. זה שהמקצוע חדש זה לא אמור להרתיע אותך. התחום הוא מאוד רחב, ותוכל לעסוק גם בדברים שעד אתה מהדסי חשמל, מכונות עסקו בהם. חוץ מזה המחזור הראשון רק סיים לפני שנה, אז תגיע לפקולטה ותדבר שם עם האנשים, תראה מה המצב של הבוגרים, איפה הם נקלטו וכד'. תתרכז בנתיים בלימודים(הלא קלים בכלל), ולא במה שיהיה אחריהם.

parw

New member
אז אתה חושב

שאני יכול למצוא את התשובות לשאלות שלי בהנהלת או המזכירות של הפקולטה?

stkachov

New member
כן

תפנה למזכירה, היא תוכל לתת לך את הפרטים של חלק מהבוגרים שעתה סיימו, ותוכל לדבר איתם איך הם נקלטו וכו'. בעקרון הפקולטה עצמה מאוד מעוניינת לדעת מה מצבם של הסטודנטים לאחר שהם יצאו לשוק, אז מן הסתם הם כבר דברו איתם ויודעים מה מצבם. דבר עם המזכירות.

הבנת הנקרא

אני כבר לא יודע מה לעשות אנשים אומרים לי תיכנס לביורפואה אתה תמצא ציק צאק ואחרים אומרים לי המקצוע עדיין חדש ולא ידוע אז יהיה לך קשה למצוא עבודה והפרופסורים של תל אביב שהצעת לי מכון הדסה לדבר איתם אמרו לי שיש ביקוש למקצוע ועכשיו את אומרת לי שלא ויש גם את הכתבה הזאת בטכניון אנא קראו ותגידו לי מה דעתכם ומה עליי לעשות??(הכתבה התאריך 27.6.04) אני לא אמרתי שאין ביקוש למהנדסי ביורפואה אלא שהבקוש אינו גבוה. יש הבדל בין השנים. בקוש גבוה פרושו שיש הרבה הצעות עבודה, יותר מאשר בוגרים. בביורפואה איחן בקוש גבוה כזה, אבל מרבית הבוגרים השתלבו בתחום או בתחום קרוב. עליך להבין שהידע שתרכוש מאפשר גם לזוז לתחומים נוספים, ובסופו של דבר לבוגרים תמצא עבודה. דבר נוסף- המידע נכון להיום אבל אתה לא מחפש עבודה היום. מה יהייה בעוד 4 שנים איש לא יודע. ההערכה היא שהתחום ילך ויתפתח.

למעלה