שאלה..

עמיתוש

New member
שאלה..

שקצת תהיתי לגביה בזמן האחרון, וחשבתי שיהיה נחמד שתשתפו את תשובותיכם.. גם כדי להפעיל קצת ת'פורום
. מה הדברים שהכי מפחידים אתכם? אני חייב להגיד שאצלי, פעם, סרטי אימה היו בין הדברים שהכי הפחידו אותי. עם הזמן, בגלל שהתרגלתי לז'אנר, ובגלל שלמדתי כבר להגיד לעצמי בתת מודע שהדם הוא קטשופ ולא אמיתי אז כמעט שום דבר בסרטים האלו לא מגעיל ומפחיד אותי.. מה שכן, עוד מגיל 6 יש לי פחדים מוזרים, אבל ממש, שלא עוזבים אותי עד היום. 1. חדרים לבנים גדולים, ריקים. אמרו לי שאולי זה טראומה מביה"ח שהייתי פעם, או משהו כזה.. אבל אני ממש נבהל כשאני נמצא במקום כזה. 2. חושך במקום לא מוכר. טוב, אני מניח שאת כולם. 3. רעש מוזר כשאני קם בלילה לשירותים או משהו. כנראה שזו כן השפעה מסרטי אימה.
שתפו, מה הכי מפחיד אתכם?

אותי ?

יאא .. כמה זמן לא הייתי פה :) הדברים שאותי הכי מפחידים זה ג'וקים וכל מיני זוחלים מגעילים וחיסונים ודם .. בהחלט לא נועדתי להיות רופאה !! חחח .. וזהו .. בערך

אממ..

בדר"כ כשמסתכלים בחושך על כל מיני חפצים הם נראים ממש מפחידים.. נגיד, הכסא בשילוב של חולצה זרוקה עליו נראה בדיוק כמו אדם! ולראות אדם בחדר שלך, בחושך, בלילה - זה ממש מפחיד!

TiKi PooH

New member
המממ ../images/Emo80.gif

הפחד הגדול ביותר שלי זה מוות של אנשים קרובים אליי , ובכלל כל הדברים שיכולים לקרות לאנשים שאני אוהבת, זה מטריף אותי. בגלל זה אני גם דאגנית נורא. וליד זה יש המון דברים שנתפסים כדברים מפחידים אצל רוב האנשים ואני דווקא אוהבת/ לא מזיז לי ( נגיד דקירות של מחטים..זריקות, עגילים, פירסינג.. או זוחלים למיניהם.)

ווהווווווווו! ../images/Emo2.gif

אני פחדנית פתולוגית. אני מפחדת מ: מוות חולי לעשות מקלחת כשאני לבד בבית רוטווילרים לפעמים מפחדת מחושך לפעמים מפחדת כששקט מדי [שקט וחושך עושים לי בכלל לפחד] ועוד כל מיני... אבל השניים הראשונים הכי מפחידים אותי. לא בהכרח שלי, אלא של האנשים הקרובים אליי.

אני...

בעיקר אני מפחדת, כמה מקורי, ממוות, שלי ושל האנשים הקרובים אליי-מחלות סופניות, פיגועים, כל מה שגורם למוות. אני מפחדת מהעתיד, שאני לא אצליח ולא אהיה מאושרת. חוץ מזה, אני די מפחדת מהים, מפחדת להכניס את הראש למים, טביעה נראית לי כמו הדבר הכי נורא בעולם. ובהקשר זה, אני לא יודעת לשחות../:

למעלה