שאלה

fairyflora

New member
שאלה

מישו מכם אולי יודע אם מוכרים די.וי.די של העונה הראשונה ושנייה של הסידרה? ואם כן אז איפה? (אני יודעת שצריך להיות השאלה אם יש בארץ...) תודה ויום טוב!

fairyflora

New member
אמממ...

יש מצב שזה מגיע עם תרגום בעברית (כי פעם קניתי סרט בדי.וי.די בחו"ל וממש מוזר היו כתוביות העיברית...)?

dalida1988

New member
נצל"ש שאלההההה../images/Emo99.gif

שלוםםם אני בערך חדשה פה...
בכל מקרה רציתי לשאול איזה עונה משודרת בערוץ 10 איזה עונה משודרת בהולמרק ואיזה עונה משודרת בחו"ל אם בכלל ועוד שאלה קטנה כמה עונות ישששש?

S71

New member
תשובות

בערוץ 10 עונה 3, בהולמרק עונה 1, בחו"ל עונה 5, ועד עכשיו יש 5 עונות והחמישית משודרת בחו"ל.

dalida1988

New member
שכחתי לשאול...

עונה רביעית....... היא כבר שודרה איפשהו? והאם ערוץ 10 קנה כבר אותה??וישדר ברצף אחרי עונה 3

S71

New member
העונה הרביעית

לא שודרה בארץ, אבל קראתי בפנאי פלוס שערוץ 10 קנה אותה וישדר אותה ברצף אחרי העונה השלישית.

Jason2

New member
העונה הראשונה

צריכה לצאת בעוד חודש מתורגמת.

Nerade

New member
הרבה יותר שווה לקנות בלי תרגום.o_O

שמים כתוביות באנגלית.^^ אבל מצד שני, זה בנות גילמור.

Jason2

New member
ולמה זה שווה יותר?

גם בגרסה המתורגמת אפשר לשים תרגום באנגלית, עברית או ללא תרגום בכלל.

fairyflora

New member
סליחה על הבורות

אבל מה זו הגרסה המתורגמת הזו? אתם מתכוונים לדי,וי,די במקרה?...

Kill Bernard

New member
אממ, כן -

בגרסה מתורגמת אפשר לעשות בדיוק אותו דבר כמו בזאת שלא, ואפשר להשתמש בה כשמנסים להכריח ילדיםקטנים או אנשים (כמו ההורים שלי
) שלא מסתדרים בלי תרגום.

fairyflora

New member
אממ...

אני לא יודעת אם את/ה בן או בת אז אני מתנצלת מראש... אז זה די.וי.די שאני יכולה להשיג?... איפה?...

Nerade

New member
לא...

התכוונתי שתסתכלו על זה שזה לא כל כך נורא... ז"א, נכון, אז בגרסה המתורגמת אפשר לעשות את שניהם, אבל גם אם יש לכם את הגרסה הלא מתורגמת זה עדיין בסדר, ולא הפסדתם כל כך הרבה.
התכוונתי שזה יותר נחמד עם כתוביות באנגלית, זה הכל.
אין צורך בסקילה.

Jason2

New member
אוף כבר הכנתי אבנים

ולא רק עגולות, יש גם כאלה עם שפיצים וכאלה בצבעים שונים כדי שלא ישעמם, כדאי לך...

למעלה