שאלה

נועהה2

New member
שאלה

אני מתכוונת לטוס לדרום אמריקה ל 3 חודשים. מהות הטיול היא לנוח גואה סטייל,לא מתכוונת לעשות טרקים ולחצות את היבשת למישהו יש המלצה?? קוסטה ריקה עונה???

shaishoo

New member
חבל

קוסטה ריקה, גואטמאלה את יכולה למצוא מה שאת מחפשת אבל זה מרכז אמריקה, חוץ מזה אם את רק מחפשת מקום לנוח או מסיבות ולא איכפת לך מתרבות וכד ..למה לא לנסוע לקלאב מד איפשהו או לתורכיה שקרובה ויכולה לספק את זה, איביזה וכד.. חבל לשלם המון על כרטיס אם כל מה שאת רוצה לראות זה את הים, המיטה שלך..ואולי פה ושם גוינט...

נועהה2

New member
הלוואי

הלוואי ויכולתי לטרק ברגל במקומות האלה אבל בעיות הברכיים שלי לא מאפשרות הרבה..:( אני מאמינה שאפשר לראות המון וללמוד הרבה על התרבות גם מישיבה על החוף ,לאכול במסעדות הכי טובות ועוד ולא חובה רק בקלאב מד בתורכיה!!!

ninale

New member
את צודקת גם אני לא יכולה לטרק

ובכל זאת נוסעת ליעדים יותר אטרקטיבים מטורקיה, לפי זה בכלל הכי קל לשבת בבית מול הטלויזיה....

jeshu

New member
ל3 חודשים של תרבות בדרום אמריקה ובלי טרקים.הייתי נוסע (ולא הייתי שם,אבל מסיפורים של חברים) לברזיל. המדינה מעניינת (שמעתי) ואפשר גם לשוט על הנהרות ולאו דווקא ללכת הרבה ברגל.יש שם גם חופים ואוכל טוב.

עוזיג

New member
ברזיל

קודם כל דרום אמריקה זו אחלה בחירה.אני מסכים לגבי ברזיל-אפשר להנות שם ולעשות הרבה גם בלי טרקים.יש לך גם את החופים,גם את האיגואסו,את הפנטנל ואת הג'ונגלים ששם זה לא בהכרח הליכה ארוכה.

נועהה2

New member
עדיין מתלבטת

בין המדינות היותר מפותחות לבין אלה שפחות... חזרתי לא מזמן מטיול בהודו ועכשיו אני רוצה טיול עם תנאי מחיה יותר טובים. שמעתי שבמקומות המתוירים יותר קשה לצאת מהמלון בלי מונית מסודרת ובכלל,כדי לצאת החוצה צריך להגדיל את הביטוח בגלל רמת סיכון גבוהה תפתיעו אותי...

למעלה