שאלה

G 1 L A T

New member
שאלה

אני רואה שכולכן לפי השעות שכתבתן עובדות 8 שעות, אני צריכה לעבוד 9 שעות למרות שאני עובדת 8.5 שעות, האם זה בסדר? בחוברת כתוב שצריך לעשות 40 שעות בשבוע, אבל בעמינדב עושים 44, זה לא חוצפה?!

כעקרון,

את אמורה לעבוד 40 שעות בשבוע - שזו משרה מלאה. בקשר לשעות הנוספות אולי זה תלוי בעמותה, בכל מקרה את יכולה לשאול את הרכזת שלך אם לדעתך זה נראה מוגזם. בהצלחה!

זאת באמת חוצפה

אני בשלומית ואותנו מחייבים 40 שעות. אני מציעה שתדברי על זה עם הרכזת שלך במיוחד שאת עובדת 44 שעות והמשכורת שווה למישהי שעובדת 40 שעות שבועיות

Mיקי_

New member
מחוייבים למינימום 40

אך בהחלט ייתכן לעשות יותר מ40, זה הקץ' במילה מינימום.

נכון

אבל לפחות שיעלו לך במשכורת..זה לא בסדר שאת עובדת יותר ומישהי אחרת שעובדת פחות שעות ממך מקבלת אותו סכום כמוך כשלך מגיע תוספת..

אבל...

כל הרעיון הוא שאנחנו לא בעבודה, ולא משלמים לפי שעות! אני בפנימיה ואני גם עושה יותר מ-40, כי ככה יוצא... ואני מקבלת רק 460 ש"ח..

Mיקי_

New member
אין פה משכורות זה הרעיון של השירות

לתת לא על מנת כדי לקבל.

אבל...

אם הם כבר מחליטים לבוא לקראת המתנדבות ולשלם להן אז לפחות שיתחשבו במס' שעות העבודה של כל בת שירות..

אממ

המשכורת היא לא קבועה מראש ע"י האגודה כמו שלומית? או שהמקום שבו עובדים משלם? חשבתי שהתשלום קבוע רק על פי קריטריונים של מרחק מהבית... (אני עוד לא בשירות.. אני אהיה החל משנה הבאה)

הבהרות בעניין דמי הכיס

מי שקובע את התעריפים הוא משרד העבודה והרווחה,ולא אף עמותה. התעריף של כל בת/בן שירות מתבסס על קריטריונים כמו - מגורים מחוץ לבית, ארוחות במקום השירות, נסיעות וכיוב'. שעות העבודה אינן קריטריון לגובה דמי הכיס ! ישנם מקומות רבים בהם מס' שעות העבודה הנדרשות הוא גבוה מהמינימום ההכרחי (40), אבל זה משהו שבד"כ מסוכם וידוע מראש ! אם נדרשת חריגה מוגזמת משעות העבודה, והדבר לא הובהר מראש - כדאי לפנות ולהתייעץ עם הרכזת. על כל פנים,בהקשר לטענה שנשמעה פה, אני חושבת, שכאשר באים לעשות שנת התנדבות,ולתרום את המקסימום לקהילה - לא צריך "למדוד בסטופר" את שעות העבודה. גם אם זה חורג במעט מהמינימום ההכרחי. (כמובן שאיני מתכוונת לניצול מוגזם ולא הגיוני...). אני מאמינה, שמי שתורם - גם נתרם. וזה המוטו החשוב כאן!

M o n a L i s a

New member
חזרת? ../images/Emo2.gif

איזה יופי לראות את הכינוי שלך שוב בפורום!!!

רויטל1234

New member
את מכירה את....../images/Emo24.gif

את מכירה בחור בשם שיקו (משה )הוא בערך בן 35 נשוי.... תודה ...ואם כן אשמח לשמוע מה קורה איתו (פעם היינו חברים טובם) רויטל

אין כלום למטה

על מה אני אמורה להסתכל?? ומאיפה אני אמורה להכיר את משה? תני לי קצת פרטים עליו ואני אגיד לך אם כן..

רויטל1234

New member
סליחה ,ההודעה היתה למעלה../images/Emo163.gif

משה מלכה ,בן בערך 33 נשוי ,הורים מבוגרים מרוקאים ,היו גרים בעכו עד לפני 6 שנים בערך ,הוא עובד בבזק ...זה מה שאני יודעת בערך (אה, גבוה ורזה) תודה מראש רויטל

למעלה