שאלה

ofrikit

New member
שאלה

תגידו רגע,שמעתי שיש הופעה של ברי בים המלח היא יוצאת ביום שלישי? אולי מישו יודע?

קודם כל ברוך הבא

מאתה מוזמן לספר לנו קצת על עצמך: איזה שירים של ברי אתה הכי אוהב, מהו האלבום האהוב עליך (ולמה) ואם יש שיר אחד שהשפיע, אה וכמובן "הפרטים הרגילים"... בקשר להופעה של ברי, כן, יש לברי הופעה ביום שלישי בחמי עין גדי במסגרת פסטיבל התמר, מופע פותח-אלג'יר מחיר, 125 שקלים. עוד פרטים באתתר הפסטיבל

ofrikit

New member
תודה:)

אני בת! וואו אמ יש הרבה שירים שאני אוהבת... אבל בעיקר את,עיר של קיץ,ככה זה,אוחתכ בייבי וכמובן כמה יוסי.. אמ בקשר לאלבום זה תלוי במצברוח שלי ומה בא לי לשמוע אבל בעיקרון הכי טובים לדעתי הם: "האחר" ו"חם על הירח" כי זה לדעתי מה שהכי מבטא את ברי בלי כל הפלצנות הזאת מסביב. אני עופרי (בת) ממושב בני דרור (בספק עם מישו מכיר) בת 16,וזהו אם עוד משו מעניין אתכם דברו אליי.. ביררתי בקשר להופעה,העניין הוא שיום לפני אני נוסעת להופעה של אהוד בנאי בים המלח והבנתי שיום אחרי יש ברי ואני וידיד שלי ממש רוצים ללכת והבנתי שבכרטיס אשראי זה 75 שקלים (למי שרוצה לקנות) יש אנשים שאומרים לי שההופעה של ברי היא לא איפה שאהוד מופיע, כאילו שמשנים מקום וזה נשמע לי קצת לא הגיוני אז רציתי לדעת ברטים בקשר למיקום וכאלה? ואין לי שמץ מזה "חמי עין גדי" :) ותודה רבה שוב!

מתןפ

New member
פפ.. יש איכות.

מושב בני דרור- אז אני מכיר. אני מכפר יונה. "האחר" ו"חם על הירח" האלבומים האהובים עלי. בקשר להופעה, 75 ש"ח בישראכרט אך ורק אם מוסיפים 180 כוכבים. כרטיס רגיל עולה 125 ש"ח. את יכולה להתקשר כאן לבירורים: 03-6045000 או בקופה 04-6388760

ofrikit

New member
וואייי חזרתי היום

אתמול הייתי בהופעה של ברי והיה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פשוט מעולה!!!! הוא לא שר איזה כמה שירים שכולם דיי ציפו שהוא ישיר כמו חם על הירח או חלליות ,יום הולדת, עבדים, חלום ליל קיץ וכו... אבל היתה הופעה מעולה הוא כזה חמודדדדדדד :): גם הייתי בשל אהוד והיתה ממש אחלה הופעה! אתה מכיר אנשים מבני דרור או מדרורים ד"א?

למעלה