שאלה :)

שאלה :)

אני רואה את התוכנית "העולם מעבר" בערוץ 10 ולפי מה שהולך שם אני מבינה שהמחשבה היא שאחרי שמתים בעצם הנשמה עוברת לעולם הרוחות!! אבל היה איזה פרק שהמנחה <שחכתי מה השם עכשיו> אמר שהוא מאמין בגלגול נשמות אז זה לא סותר?? תודה!

Galle

New member
לא בדיוק..

אף אחד לא אמור (יותר נכון.. עוד לא שמעתי) שמיד כשמתים הנשמה מתגלגלת הלאה.. אני מניח שהנשמה שוהה כמה זמן (זמן ארוך) ורק אחר כך מתגלגלת.. מישהו יכול לאמת את הדברים האלה?

okkman

New member
זה שטויות

חצי מהנשמה עובר לעולם הרוחות וחצי מהנשמה מתגלגל והולך לגוף חדש!

מעניין !!!

לא חשבתי על זה ככה!!!! אבל אם ככה כמה זמן היא נשארת ב"עולם הרוחות"?? כי הוא תקשר עם נשמות שמתו כבר 40 שנה ויותר אז 40 שנה הם בעולם הרוחות?? ואז פתאום הם מתגלגלות אז בשביל מה להתגלגל כי "גלגול נשמות" נחשב לתיקון הנשמה אז זה מוזר בעצם שהנשמה תיכנס לעולם הרוחות לפני שהיא עברה את "התיקון"!! בכלל מה הנשמות עושות "בעולם הרוחות" ??

Galle

New member
תראי ...

יכול להיות שכל הקטע הזה של גלגול נשמות בא רק בגלל שלא נשאר מקום לרוחות בעולם שלהן.. אז הן חוזרות לעולם שלנו כי אין להן מקום! ואז כמה אנשים מחליטים לחפור, לפלסף ולחשוב למה ומדוע הן מתגלגלות??
דבר שני.... יכול להיות שעולם הרוחות הזה.. זה רק מקום ביניים כזה.. והביניים הזה יכול להימשך הרבה מאוד זמן כנראה.. דבר שלישי... אומרים שהנשמות נחות או משהו כזה נכון..? אז אולי זו איזו מנוחה כזאת.. והם כנראה יושנים הרבה מאוד זמן.. ואם מישהו יעיר אותך אחרי 40 שנה.. אפשר להבין למה תתעצבני.. דבר רביעי... זאת עוד אחת מהשאלות האלה שכנראה כשתדעי את התשובה לשאלה הזו..... יכול שתמצאי את עצמך מזומנת לאיזה סיאנס של מישהו.. (אם את מבינה למה אני מתכוון)

!!!!

אני לא מפחדת מסיאנס אני רק לא מאמינה שצריך להפריע לנשמות!! יש לי אמונה משל עצמי מה עושים "בעולם הרוחות" אבל סתאם שאלתי!!! אני לא חושבת שאין מקום אז הם ממשיכים להתגלגל... גם בעולם הגשמי העולם שלנו אין מקום זה אומר שיפסיקו ליוולד ?? אני לא מזלזלת בתשובה שלך אבל היא דיי סתמית !!! מקום ביניים אולי אני מקבלת!!! אני חושבת שהנשמות לא אוהבות שמפריעים להם ומזמינים אותם בסיאנס כי עושים את זה בניגוד לרצונם!!! עובדה שמתקשרים איתם הם מוכנים להגיע מיוזמתם החופשית!!! גם עכשיו אם יכפו אליך להגיע לאיזה מקום לאנשים זרים מעולם שלך תרצה להגיע סתם ככה? לא!! אז אותו הדבר הנשמות מתקשרות רק בשביל האהוביהם למסור להם מסר מסויים!!!

Galle

New member
חחחחח..כשעושים " ../images/Emo3.gif" זה אומר בצחוק

חחחח.. לא באמת התכוונתי שאין להם מקום...(!) ולעוד דברים שאמרתי.. וגם ברור שלא צריך לפחד מסיאנס (לפחות מי שיודע לעשות את זה כמו זצריך) וגם אני לא עושה סיאנס כי אני פשוט לא רוצה.. (אין קשר לעולם הגשמי: הנשמה לא באה בשביל האדם, אלא האדם נוצר בשביל להכיל את הנשמות שנוצרות - כל נשמה נחלקת ל-2 (נשמות תאומות) )

////////////

אמרו לי פעם וזה ניראה לי נכון שרוחות מתקיימות כרוחות עד שהן פוטרות איזה עניין לא סגור שנישאר להם... ואז ברגע שהן פוטרות את זה (דרך סיאנס למשל: היום(27.9) עשינו סיאנס עם אחת שתקשרה איתנו בעבר אבל לא היינו מיומנים אז לא הצלחנו לעזור. בקיצור היא באה גם היום וביקשה אותו דבר ונתנה טלפון, אבל הוא לא מחובר אנחנו מחפשים אולי דרך אחרת לעזור לה. כי אני מאמין שהיא תשאר ילדה בת 6 שנרצחה עד שהבקשה שלה תמומש), הן מתגלגלות הלאה.

.m

New member
אלוהים אדירים, איזה סלט...

הגישה שאני מציגה מגיעה מנסיוני בתחום שחזור הגלגולים, ותואמת את דבריו של ד"ר מייקל ניוטון.
נשמות שהגוף בו התגוררו מת, אכן חוזרות למקום ספציפי. קראי לו "עולם הרוחות" (לא מושג שאני אוהבת) או "בין העולמות" (שאני מעדיפה), או סאמרלנד, או משה. זה אותו מקום.
במקום הזה הנשמה סוקרת, בדרכים כאלה ואחרות, את מעשיה בגלוגול האחרון, ובוחרת לעצמה סיפור חיים לגילגול הבא.
כשנשמה יורדת ומתגלמת בגוף פיזי, תמיד נשארים % מסוימים ממנה במקום ממנו באה (בין העולמות). ה-% משתנים בהתאם לסיפור ולקושי הגלום בגילגול. פספסתי משהו?
mai (זקוקה נואשות לקצת שעות שינה)

בעניין "העולם שמעבר"

מעולם לא התעמקתי בעולם המיסטיקה והרוחניות אבל תמיד חשבתי שאולי יש דבר כזה "עולם שמעבר" ושיש "חיים" אחרי המוות. בכל מקרה, מאז שהתחילה התוכנית "העולם שמעבר" עם ג'ון אדוארד בערוץ 10 לא הפסדתי אף פרק, ממש התמכרתי ומאוד מעניין אותי האם הוא אמיתי? האם באמת הוא מתקשר עם נשמות של אנשים שנפטרו? אני מאמינה ביכולת שלו אך שמעתי כמה אנשים שאומרים שהכל מבויים... כשאני רואה את התוכנית קורה שהרגשות מציפים אותי ואני מאוד נכנסת לזה...לפעמים זולגות לי דמעות כשאני רואה את התגובות של אנשים כשהוא "קורא" אותם! אם הייתי רואה אותו ברחוב היו לי בטח מיליון שאלות לשאול אותו!!

למעלה