שאלה

היו

New member
שאלה

פוטרתי מעבודתי בגלל איחורים לפני חודשיים ומסתבר שלא משתלם להיות אמיתי וכנה, בכל ראיון עבודה שהייתי עד היום סיפרתי שפוטרתי ולמה ומן הסתם לא חזרו אליי... אני לא מתכוונת לספר את זה שוב בראיונות עבודה הבאים... אז איזה סיבה כדאי להגיד במקרה כזה? אמרו לי שאני אגיד שפוטרתי בגלל קיצוצים אבל הם בטח מאמתים את זה או שהם מתחילים לשאול שאלות... מה כדאי להגיד? תודה מראש

moti 5

New member
כנות

לדעתי כדאי להיות אמיתי וכנה ואנשים יודעים להעריך את זה. אני לא יודע למה איחרת למקום העבודה הקודם וכו', אבל אם את נשאלת על כך את צריכה לדעת להתמודד עם זה ו"לצאת" מזה טוב מבלי לשקר. בהצלחה. מוטי

תשקרי

לדעתי תשקרי במקרה זה. גם מעסיקים לא תמיד אומרים אמת. אם עבדת זמן קצר במקום העבודה ההוא, את לא חייבת להזכיר אותו. אם עבדת תקופה ארוכה ופוטרת, תצייני שבתקופה זו(בה עבדת עד שפוטרת), עבדת בגילוי שבטיים יהודים אבודים ביערות הגשם של דרום אמריקה. אם ישאלו אותך למה הפסקת לעבוד בעבודה זו, אל תגידי שפוטרת. תגידי שהשבטים נמצאו והעבודה מטבע הדברים נסתיימה

משרדית

New member
הי בחורה, את לא חייבת לומר כי

פיטרו אותך. תאמרי כי עזבת כי המקום לא התאים עבורך פשוט כך זה לא שקר ולא אמת. באמצע

פיטגול

New member
תגידי שזה היה רחוק מדי או תפנטזי

משהו אחר העיקר לא שאחרת!! כי הסיכוי שיבררו ויאמתו קטן לעומת הסיכוי להודות באשמה! אנשים אמנם מעריכים את זה אבל לא רוצים להתמודד עם בעיות! אז בשום אופן לא לומר, ויתרה מזאת, כמו שזה מעיד על יושר וכנות הודאה כזאת מעידה גם על תמימות ונאיביות ואולי גם קצת על ילדותיות..! בהצלחה.

חבצלת3

New member
למה את צריכה לספר שאת לא עובדת?

תגידי שאת עדיין עובדת אבל מחפשת עבודה אחרת. ככה לא יבקשו ממך המלצות ולא יתקשרו למקום העבודה הקודם. כל מה שאת צריכה זה רק תשובה לשאלה- למה את רוצה לעזוב את העבודה שלך? אל תגידי שהבוס דפוק או משהו כזה. את יכולה לומר למשל, ששעות העבודה במקום עבודתך לא מתאימות לך. בהצלחה.

למעלה