שאלה.

IonGuardian

New member
שאלה.

לפני כחודשיים פרסמתי פה את האתר שלי ושל חברים שלי, הבטחתי אז שיפתח פורום תפקידים שם ואכן הוא נפתח לא מזמן, השאלה שלי האם אני יכול לפרסם פה את האתר? בעד איזה תמורה כמובן, לדוגמה האתר שלי יפרסם את הקהילה הזאת בתפוז. זה אפשרי?

naring

New member
אוה! טוב שאתה שואל!

דבר עם DDN, המנהל הבלתי מעורער של הפורומ. הוא ירשה לכ.

IonGuardian

New member
אני לא פרסמתי

אני רק נתתי את הכתובת שיהיה ידוע במה מדובר, זה לא כדי לפרסם o0;

IonGuardian

New member
טוב, אם כך

מצטער o0; אבל באמת שלא ניסיתי לפרסם, רק רציתי שידעו באיזה אתר מדובר. סורי o0;

Guy24Gold

New member
אפשר לפרסם פה

אבל למה שנרצה לעבור? מה הרעיון בלפרסם פורום חדש בפורום ותיק פעיל ושוקק חיים (כן בטח). אנחנו מרוצים פה. אבל לא ימחקו לך את ההודעה אם תפרסם פה את הפורום שלך.

IonGuardian

New member
לא בהכרח אתם

יהיו עוד אנשים שיכנסו וחוץ מזה אני לא אומר לכם לערוק פורום, אבל תגובה פעם ב יהיה נחמד .. אני חושב... כן זה יהיה נחמד P:

אני חושב שזה בסדר..

כאילו אם זה כשור לנושא, אז למה לא... לדוגמא... יש לי בלוג אל משימה שאני משחק בא.. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=DND

dragon zlotnik

New member
פורום לא כזה יבש

הוא די שוקק חיים! חוץ מזה שחסרים דיונים, הפורום ממש נחמד.

DDN

New member
כמו שאמרתי לך במסרים.

כן. מצד שני, למה אתה קורא פרסום?

יענו...

יענו לפרסם אתר או בלוג כל שהו, או אפילו מקום כל שלהו.. דוגמה לפירסום של אתר (בלוג): http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=DND P:

DDN

New member
אלף אלפי הבדלות.

אתה מפרסם בלוג - לא פורום והוא בהחלט קשור לנושא - הוא על D&D. כשאתה מפרסם פורום מתחרה או אתר מסחרי - צריך לבקש רשות.

IonGuardian

New member
מה שהצאת במסרים יהיה טוב

בקשר לאתר שלי בינתיים רק פרסמתי בחתימה שלי אבל ברגע שאדבר עם המנהלים הראשים אפרסם את זה בפורטל, וכן.. תודה =)

Naruto007

New member
אני חושב שכדאי לדעת

אני משתתף ב3 פורומים שונים באופן קבוע, ולא נמאס לי מאף אחד מהם. גם אם IonGurdian לא מפרסם פה את האתר, אני אשמח לקבל את השם במסר אישי. אגב, אני רוצה לפתוח פורום משחקי תפקידים באתר אחר אבל אני צריך שהרבה יגידו שהם רוצים. אפשר לפרסם פה את האתר ותבואו לעזור לי? אני רוצה להיות מנהל ולעזור לאנשים שרק מתחילים (יש שם הרבה שרוצים להתחיל לשחק) ולפתוח משחקים בפורום... תעזרו לי בבקשה. רק תענו לי אם מותר לי לפרסם את הפורום ואת האתר בכלל, הוא לא רק פורומים.

Naruto007

New member
מצטער B BOY היחיד

אבל אני לא חושב שמישהו שם גר קרוב אליך... לפחות לא מישהו שאני מכיר. תמשיך לחפש ובסוף תמצא... למרות שאני חושב שעדיף מעט על פני הרבה.

למעלה